NORRIS VOORSPELT WERELDTITEL NA VOORSPELLING VAN ZIJN EERSTE RACEZEGE

Lando Norris behaalde zijn eerste Formule 1-zege met een prachtige rit tijdens de Grand Prix van Miami, waarbij hij wegreed bij Max Verstappen na een voordeel tijdens een aparte safety car-situatie. Voor de race op het Miami International Autodrome moest de 24-jarige een leugendetector onder ogen komen en zei hij onder andere dat hij in 2024 een race zou winnen, wat hij vervolgens bij de eerste poging ook deed.

Voor de race van zondag in Miami was Norris betrokken bij een tv-segment voor Sky Sports, waarbij de Brit vragen kreeg terwijl hij was aangesloten op een leugendetector. Een van de vragen was: "Ga je een race winnen in 2024?" Norris antwoordde heel snel met "Ja". De leugendetector zei dat Norris de waarheid sprak, dus werd hij verder gevraagd naar zijn kansen op de overwinning in 2024. "Geloof je erin? Denk je dat het een goede auto is?", waarop Norris antwoordt: "Ik ben het gewoon zat om er niet in te geloven, dus ik heb besloten om mijn houding te veranderen!". De McLaren-coureur wist niet dat zijn eerste overwinning om de hoek lag.

Wat bevestigde de leugendetector nog meer?

Een andere vraag die aan Norris werd gesteld was of hij in zijn carrière ooit een wereldkampioenschap zou winnen. De 24-jarige werd gevraagd: "Ga je ooit wereldkampioen worden?" Norris antwoordde snel:"Ja," wat volgens de test de waarheid was. Dit stimuleerde de volgende vraag: "Met McLaren...?" waarop Norris zei: "Ja." Ook dat was een waarheidsgetrouw antwoord.

2024-05-08T12:45:00Z dg43tfdfdgfd