UPDATE: RED BULL-TEAMBAAS CHRISTIAN HORNER VERTROKKEN UIT OOSTENRIJK

Sky News meldde eerder op de dag dat Christian Horner op weg is naar Bahrein voor de eerste Grand Prix van het seizoen. GPblog kan inmiddels melden dat de Brit geland is op het vliegveld van Graz, in de buurt van het Red Bull-hoofdkwartier, en na half uur ook weer is opgestegen. Het is onduidelijk of dat gebeurt om bijvoorbeeld Helmut Marko op te pikken, of dat de teambaas een bezoek bracht aan een delegatie van Red Bull. 

Vluchtroute Horner naar Oostenrijk

Op de eerste mediadag van het nieuwe Formule 1-seizoen is de onduidelijkheid rondom Horner nog altijd niet voorbij. Op woensdag zou mogelijk duidelijk worden of de teambaas bij Red Bull Racing zou kunnen blijven, of toch het team moet verlaten. Wat zeker is: Horner was woensdagochtend dus niet in Bahrein, maar in Oostenrijk. Daar landde hij rond 11:00 uur. Rond 11:40 uur vertrok Horner daar weer.

Dat Horner niet bij de persconferentie in Bahrein is, is geen verrassing, want de teambaas vertoont zich wel vaker niet op mediadagen. Helemaal niet als het een race aan de andere kant van de wereld is voor hem. 

2024-02-28T09:31:04Z dg43tfdfdgfd