WOLFF REAGEERT OP GERUCHTEN OVER VERSTAPPEN EN NEWEY: ‘ACHTER GESLOTEN DEUREN’

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft speculaties over een aanstaande ontmoeting met het management van Max Verstappen van de hand gewezen. Volgens geruchten zou er na de Grand Prix van Miami een gesprek plaatsvinden, maar volgens Wolff is daar niets van waar.

Volgens F1-Insider.com zouden Wolff, Ineos-baas Jim Ratcliffe en Mercedes Benz-CEO Ola Kallenius na het GP-weekend in Miami in gesprek gaan met Jos Verstappen, Max Verstappen en zijn manager Raymond Vermeulen. Daarbij zouden contractonderhandelingen centraal staan, mogelijk zelfs al voor 2025. Wolff ontkent echter dat dit het geval is.

Wolff wijst geruchten Verstappen en Newey van de hand: ‘Echt niet juist’

“Nee, dat is een van de geruchten die rondgaan”, zegt de Mercedes-teambaas als hij door Reuters wordt gevraagd naar de vermeende ontmoeting. “Mensen verzinnen gesprekken en verzinnen wat er gebeurt met de coureurs, maar deze dingen horen achter gesloten deuren te gebeuren. Alles wat er naar buiten is gebracht, was niet juist.”

Ook Adrian Newey staat centraal in het silly season: de ontwerper en Chief Technical Officer van Red Bull Racing zou op het punt staan om te vertrekken bij het Oostenrijkse F1-team. Wolff laat echter niks los over mogelijke plannen om het technische kopstuk aan te trekken.

“Adrian Newey is een iconische ingenieur in de Formule 1 met een geweldige staat van dienst. Nogmaals, er zijn ook zoveel mensen die praten over wat hij uiteindelijk zou kunnen doen en of hij Red Bull verlaat of niet. Ik kijk er gewoon naar als een fan en hou de ontwikkelingen in de gaten”, besluit Wolff.

2024-04-30T18:30:25Z dg43tfdfdgfd