GERUCHTENMOLEN: 'AJAX ZIET IN NUAMAH DE OPVOLGER VAN KUDUS'

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 30 maart

'Ajax ziet in Nuamah de opvolger van Kudus'

Ajax ziet in Ernest Nuamah de eventuele opvolger van Mohammed Kudus, zo schrijft SportsWorldGhana. Een vertrek van laatstgenoemde zal voor de Amsterdammers reden zijn om een poging te wagen bij Nuamah. De Ghanees heeft dit seizoen acht goals en vier assists op zijn naam staan bij FC Nordsjaelland. Naast Ajax zijn ook Olympique Marseille, Stade Rennais en LOSC Lille geïnteresseerd in de diensten van de negentienjarige buitenspeler. Hij heeft nog een driejarig contract bij de Deense club en SportsWorldGhana schrijft dat hij een ontsnappingsclausule van zeven miljoen euro heeft in zijn contract.

Woensdag 29 maart

'Napoli ziet in Brobbey mogelijke opvolger Osimhen'

Napoli ziet in Brian Brobbey een mogelijke opvolger van Victor Osimhen. Van laatstgenoemde is het uiterst onzeker of hij ook volgend seizoen bij Napoli speelt en zodoende zoekt de club alvast naar mogelijke opvolgers. Sportief directeur Cristiano Giuntoli heeft bij voorzitter Aurelio De Laurentiis twee namen voorgesteld, zo meldt Napoli Magazine op basis van Tuttosport. Een daarvan is die van Ajax-spits Brobbey. De andere naam is Victor Boniface, spits van het Belgische Union Sint-Gillis.

Dinsdag 28 maart

'Newcastle United houdt situatie Álvarez bij Ajax in de gaten'

Newcastle United houdt de situatie van Edson Álvarez bij Ajax in de gaten. Dat meldt journalist Ekrem Konur via Twitter. Álvarez is bezig aan zijn vierde seizoen bij Ajax en hij heeft er nooit een geheim van gemaakt nog eens de stap naar een Europese topcompetitie te willen maken. In de afgelopen zomer was de Mexicaan al dicht bij een transfer naar Chelsea, maar Ajax hield een overgang toen tegen.

Maandag 27 maart

'Ajax denkt aan terugkeer Justin Kluivert'

Ajax zou denken aan een terugkeer van Justin Kluivert, zo meldt de Spaanse krant El Desmarque op basis van het Italiaanse medium La Reppublica. De aanvaller staat officieel onder contract bij AS Roma, maar op dit moment speelt hij op huurbasis bij Valencia. Vorig seizoen kwam hij al op huurbasis uit voor OGC Nice. Een toekomst in Rome lijkt hij dan ook niet te hebben. AS Roma zou hem willen verkopen en Ajax, de club waar hij als voetballer opgroeide, zou interesse hebben.

2023-03-30T11:15:02Z dg43tfdfdgfd