“MOOISTE ATLETE TER WERELD” BEHAALT KWALIFICATIE EN VERZEKERT DEELNAME AAN DE OLYMPISCHE SPELEN VAN PARIJS

Alica Schmidt, 25 jaar oud en bekend als de “mooiste atlete ter wereld”, zal deel uitmaken van het Duitse team dat naar de Franse hoofdstad afreist voor de Olympische Spelen.

+ Klik hier om enkele video’s van Alica Schmidt te bekijken

+ Video toont details van de nieuwe Chinese vliegdekschip Type 003 Fujian tijdens zeetesten

+ 5 manieren om dopamine natuurlijk te verhogen

Afgelopen weekend nam de sprintster deel aan de World Athletics Relays Bahamas en veroverde haar plek voor de Olympische Spelen van Parijs 2024. “Wat een nacht. Van het Paradijs naar Parijs”, schreef Schmidt op haar Instagramprofiel, waar ze meer dan 4,9 miljoen volgers heeft.

Ondanks haar bekendheid op sociale media, onthulde Schmidt onlangs dat ze slechts $764 per maand verdient als sprintster, volgens de The Sun. “Ik moet zeggen dat het niet gemakkelijk is voor de meeste Duitse atleten in atletiek om van sport te leven.”

“In de meeste competities verdien je geen geld. Persoonlijk zou ik niet kunnen leven van deze bedragen, omdat er voor veel competities nog steeds reis- en hotelkosten zijn, die niet altijd worden gedekt”, vertelde ze.

Foto’s en video: Reproductie Instagram @alicasmd. Deze inhoud is gecreëerd met de hulp van AI en herzien door het redactieteam.

The post “Mooiste atlete ter wereld” behaalt kwalificatie en verzekert deelname aan de Olympische Spelen van Parijs appeared first on Instafamosos.

2024-05-08T13:59:04Z dg43tfdfdgfd