OVERMARS SLAAT OOK TOE IN ANTWERPEN: MILJOENEN STROMEN BINNEN NA RECORDTRANSFER

In Antwerpen hoefde men niet lang na te denken toen Marc Overmars zijn functie als technisch directeur bij Ajax niet meer kon bekleedden. De Belgen sloegen razendsnel toe en boden Overmars een niet te weigeren kans zijn loopbaan snel voort te kunnen zetten. En daar hebben ze in Antwerpen zeker geen spijt van gekregen. De Epenaar heeft met zijn slimme onderhandelingstechnieken een recorddeal weten te sluiten wat de kassa bij Antwerp FC flink doet laten rinkelen.

Willian Pacho maakt na dit seizoen de overstap van Royal Antwerp naar Eintracht Frankfurt. Dat melden beide clubs via de officiële kanalen. De Ecuadoriaanse rechtsback levert zijn club een recordsom op en dat is de verdienste van technisch directeur Marc Overmars, die de onderhandelingen voerde. Naar verluidt mag Antwerp zo'n zestien miljoen euro bijschrijven.

Pacho kwam in januari 2022 nog voor ruim twee miljoen vanuit Ecuador naar Antwerpen. Vanaf dat moment was de verdediger een vaste waarde voor the Great Old en ook trainer Mark van Bommel doet dit seizoen vaak een beroep op Pacho. Antwerp doet geen uitspraken over de hoogte van de transfersom, maar laat wel weten dat er een nieuw uitgaand record gevestigd is. Duitse media reppen over een transfersom van ongeveer zestien miljoen euro.

Het vestigen van een transferrecord is goed nieuws voor Overmars, die vorige zomer ook al een nieuw record wist neer te zetten. Toen verkocht hij Manuel Benson voor vier miljoen euro aan het Engelse Burnley, maar dat bedrag is nu dus uit de boeken. De duurste inkomende transfer die Overmars afrondde was die van Vincent Janssen. De 28-jarige aanvaller werd in de zomer van 2022 voor vijfenhalf miljoen euro overgenomen van het Mexicaanse Monterrey.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2023-03-30T19:47:03Z dg43tfdfdgfd