PSV KEERT TERUG IN DE RACE VOOR NEDERLANDSE VERDEDIGER VAN TIEN MILJOEN

PSV gaat komende zomer terugkeren bij Sporting Portugal voor Jeremiah St. Juste.

De centrale verdediger stond afgelopen winter ook al in de belangstelling van de Eindhovenaren

, die destijds bereid waren om St. Juste te huren met een optie tot koop. Sporting Portugal wil tien miljoen euro voor de verdediger. Niet meer of minder.

Volgens Record is PSV van plan om binnenkort met een nieuw plan terug te keren aan tafel. De Eindhovenaren weten dat het komende zomer afscheid zal nemen van Armel Bella-Kotchap, terwijl André Ramalho over een aflopend contract beschikt. De spoeling wordt hierdoor wel behoorlijk dun in de achterhoede van Peter Bosz, waardoor PSV inmiddels de zoektocht is gestart naar een nieuwe verdediger.

Lees ook:

Álvarez en Kudus zorgen jaar na vertrek bij Ajax voor schok in Londen

Aangezien PSV zeker is van plaatsing in de groepsfase van de Champions League, hoeft de tien miljoen euro niet het probleem te worden. Alleen is het maar de vraag of de 27-jarige verdediger zelf wel oren heeft naar een terugkeer naar Nederland. Volgens de Portugese krant zou St. Juste graag bij Sporting Portugal blijven, omdat hij het gevoel heeft dat hij de club nog iets moet teruggeven.

St. Juste kwam in 2022 voor tien miljoen euro over van FSV Mainz, maar kwam vanwege blessureleed nog maar amper voor de Portugese topclub in actie. Dit seizoen staat de teller alleen al op 26 gemiste wedstrijden. De verdediger heeft dan ook het gevoel dat hij het niet kan maken om nu al terug te keren naar Nederland.

De voormalig Feyenoorder is niet de enige verdediger die PSV op het lijstje heeft staan.

Want ook Zeno Debast van Anderlecht

wordt nog altijd genoemd als mogelijke kandidaat om de selectie van Bosz komende zomer te versterken. Hoewel Debast, Belgisch international, wordt beschouwd als een van de grootste verdedigende talenten van dit moment, zal de vraagprijs niet al te hoog liggen. Debast beschikt namelijk over een contract tot medio 2025, waardoor hij volgend jaar gratis de deur uit dreigt te lopen.

2024-05-03T09:15:43Z dg43tfdfdgfd