Sport

Trending:


Red Bull gaat in zee met nieuw team, F1-team komt met statement over toekomst Verstappen

Red Bull bracht op donderdag een sponsordeal met Leeds United naar buiten, waarna het Formule 1-team van de energiedrankgigant op grappende wijze de fans geruststelde: Max Verstappen zal in ieder geval niet de overstap maken naar de Engelse voetbalclub. Het Red Bull-imperium is opnieuw verder uitgebreid. De energiedrankgigant maakte op donderdag we...


Justin Bijlow wordt enorm voor schut gezet: groot leedvermaak onder voetbalsupporters

Justin Bijlow is vrijdag voor schut gezet door De Speld, een satirisch online nieuwsmedium.


Bas Nijhuis moet vluchten, nadat boze Joey van den Berg achtervolging inzet

Bas Nijhuis heeft vrijdagavond de woede van Joey van den Berg op zijn hals gejaagd.


Van Basten pleit voor opmerkelijke 'move' PSV, Feyenoord en Ajax: 'Interessant'

Marco van Basten zou het 'superinteressant' vinden om PSV, Feyenoord of Ajax in de Bundesliga te zien. De oud-spits denkt dat er voor die clubs dan veel meer mogelijk zou zijn.


Hamilton wordt beschuldigd: 'Hij draaide het zo, dat het leek alsof'

Indy NXT-coureur Jamie Chadwick beschuldigt Lewis Hamilton van het verdraaien van zijn kwalificatieproblemen met betrekking tot de upgrade van Mercedes in Monaco. Chadwick is van mening dat Hamilton moet erkennen dat teamgenoot George Russell het op dit moment beter doet dan hij zelf. Ze denkt dat het grotere gevolgen kan hebben voor Mercedes. Russell was de enige in Monaco die de geüpdatete voorvleugel gebruikte, en dus was de nieuwe...


Red Bull heeft de teamgenoot van Max Verstappen gekozen: foto's

De Oostenrijkse renstal heeft een beslissing genomen


Televisiekijkers smullen in minuut 23 en komen massaal met verwijten aan Ronald Koeman

Ian Maatsen is met Borussia Dortmund uitstekend begonnen aan de finale van de Champions League tegen Real Madrid. Fans van Oranje zijn woedend op bondscoach Ronald Koeman van het Nederlands elftal.


PSV moet bij Ajax aankloppen na transfer Joey Veerman voor Jordan Henderson

Joey Veerman is een van de spelers die komende zomer mogelijk bij PSV kan vertrekken. De middenvelder maakte een uitstekend seizoen door en dus is de kans groot dat Veerman op de radar staat van tal van Europese topclubs.


Ralf Schumacher luidt de noodklok: 'Maar de Verstappens weten wat ze willen'

Oud-coureur en Sky Sports-analist Ralf Schumacher ziet dat Red Bull Racing voor een lastige taak staat betreffende het contract van Sergio Pérez. Schumacher wordt niet helemaal enthousiast van een verlenging voor de Mexicaan, en legt dan ook haarfijn uit waarom. Bovendien twijfelt hij aan de competitiviteit van Red Bull, en verklaart hij zijn gedachten daarachter, ook betreffende de gevolgen voor Max Verstappen. Na het rampzalige weekend van...


Fabrizio Romano komt naar buiten met groot nieuws over Davy Klaassen

Davy Klaassen gaat transfervrij vertrekken bij Internazionale. De optie om zijn contract te verlengen is vrijdag verlopen en is niet gelicht.


Pavlidis lijkt nieuwe club eindelijk gevonden te hebben

Vangelis Pavlidis was afgelopen seizoen dé uitblinker bij AZ. De spits scoorde 29 competitiedoelpunten voor de Alkmaarders en lijkt deze zomer te vertrekken. Volgens Portugese en Griekse media zou Benfica al dicht bij een overstap van de Griek zijn. De nummer twee van de Portugese competitie zou al volop in onderhandeling zijn met AZ over een transfer. Onder andere CNN Portugal en Record maken melding van de interesse van Benfica in Pavlidis. De...


Feyenoord moet vrezen voor transfer Mats Wieffer naar Lazio

Feyenoord ziet mogelijk Mats Wieffer naar Italië vertrekken. Lazio zou de verdedigende middenvelder op zijn verlanglijstje hebben staan.


‘Nederlander wil vertrekken bij Liverpool, interesse uit Duitsland, Engeland en Nederlandse top’

Sepp van den Berg wil vertrekken bij Liverpool, zo weet De Telegraaf. De verdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FSV Mainz en wil de overstap maken naar een club waar hij in de basis kan spelen.


Ajax toont grote dankbaarheid en brengt positief nieuws op clubsite

Ajax kende een ronduit dramatisch seizoen, maar de supporters van de Amsterdammers blijven de club trouw. De nummer vijf van het afgelopen Eredivisie-seizoen maakt zaterdag op de clubsite trots bekend dat bijna 42.000 seizoenkaarten verlengd zijn.


Real Madrid-president komt na laatste fluitsignaal tegen Dortmund met nóg meer goed nieuws

Real Madrid-president Florentino Pérez heeft zaterdagavond na afloop van de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund duidelijkheid gegeven over de toekomst van Luka Modric.


Russell komt met advies voor Verstappen: 'Zou me niet verbazen als hij dat doet'

George Russell herhaalt dat hij Max Verstappen zou verwelkomen bij Mercedes als de Nederlander wel een overstap naar de Duitse renstal gaat maken. De Mercedes-coureur heeft tegen Lewis Hamilton gestreden en zal dat doen tot het einde van het 2024-seizoen, dus hij ziet niet in waarom hij het niet tegen Verstappen op kan nemen. Tot slot heeft hij nog wat advies voor de Limburger. Russell heeft al eerder geroepen dat hij het geen probleem vindt als...


Opvallend: José Mourinho geeft bij CL-finale plots steek onder water aan Erik ten Hag

José Mourinho heeft zaterdagavond rondom de Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid een steek onder water uitgedeeld aan Erik ten Hag van Manchester United.


Giménez wil van Feyenoord naar Liverpool en stelt Atlético Madrid teleur

Santiago Giménez gaat Feyenoord hoogstwaarschijnlijk verlaten voor Liverpool of Tottenham Hotspur. Een recordtransfer is op komst en een overstap naar Spanje lijkt uitgesloten.


Marko vreest het ergste: 'Als we het daar niet voor elkaar hebben, hebben we een probleem'

Het 2024-seizoen begint voor Red Bull Racing op zijn zachtst gezegd afwisselend. Max Verstappen heeft al meerdere zeges weten te pakken dit seizoen, maar toch ondervindt het team ook de nodige problemen met de RB20. ‘Als we in Barcelona niet voorop lopen, dan hebben we echt een probleem’, wordt Helmut Marko geciteerd door FormulaPassion.it. In Melbourne kreeg Verstappen te maken met technische problemen, in Miami kwam de safetycar nogal...


Flick krijgt grootste Ajax-flop van de eeuw als assistent bij Barcelona

Volgens verschillende Spaanse media gaat Hansi Flick Heiko Westermann toevoegen aan de technische staf van FC Barcelona. De oud-verdediger speelde in het verleden één seizoen bij Ajax, waar hij bijzonder weinig indruk maakte. In 2016 haalde Peter Bosz Westermann, op aanraden van Rafael van der Vaart, naar de hoofdstad. De Amsterdammers namen hem destijds transfervrij over van Betis Sevilla, waar Westermann zich de Spaanse taal eigen maakte. Mede...


Max Verstappen F1: Russell reageert op mogelijke komst Verstappen

George Russell heeft gereageerd op de mogelijke komst van Max Verstappen naar Mercedes. De Nederlander, die dankzij de onrust binnen Red Bull Racing en de nieuwe motorreglementen in 2026 dit jaar vaak in verband wordt gebracht met Mercedes, zou volgens de Britse coureur van de Zilverpijlen een nieuwe uitdaging vormen waar hij niet voor zou 'terugde...


Kijkers walgen massaal van één speler: 'De grootste kwal op de voetbalvelden'

Eén speler heeft zich in de eerste helft tussen Borussia Dortmund en Real Madrid niet bepaald populair gemaakt onder voetballiefhebbers in Nederland: Vinícius Júnior.


Feyenoord moet bod op Ivanusec verwachten van Napoli na transfer Kvaratskhelia

Feyenoord kan mogelijk profiteren van de megatransfer van Kvicha Kvaratskhelia van Napoli. Luka Ivanusec blijkt namelijk een geschikte opvolger indien de aanvaller naar Paris Saint-Germain vertrekt.


Dortmund wekt verbazing: 'Real wordt helemaal overklast, we hebben ze onderschat'

Jan Boskamp is diep onder de indruk van het spel dat Borussia Dortmund in de eerste helft op de mat legt tegen Real Madrid. Die Schwarzgelben 'overklassen' De Koninklijke, stelt Boskamp.


Russell: 'Het is goed dat Hamilton nu het team verlaat'

George Russell heeft in een interview met de Daily Mail laten optekenen dat het ‘goed’ is dat Hamilton volgend jaar Mercedes verlaat. Russell stelt dat het een frisse start voor het team en Hamilton zelf betekent.


Opmerkelijk nieuws uit Eindhoven: PSV in contact met oude bekende

PSV gaat komende zomer een serieuze poging wagen om Memphis Depay terug te halen naar het oude nest. De Oranje-international is transfervrij, wat de Eindhovenaren de kans geeft om de inmiddels 30-jarige Depay over te nemen. Voetbal International schrijft dat er zelfs al contact is geweest tussen PSV en het kamp van de voetballer. Depay gaf tegenover het Algemeen Dagblad aan niet meer terug te keren bij Atlético Madrid en pas na het EK voetbal na...


Champions League-finale ontsierd: 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt'

Vreemde taferelen in de Champions League-finale: vrijwel direct na de aftrap kon een veldbestormer ongestoord een selfie maken met Jude Bellingham. Sierd de Vos, die het commentaar verzorgt voor Ziggo Sport, weet niet wat hij ziet.


‘Wieffer staat voor vertrek bij Feyenoord; gesprekken met eerste clubs lopen’

Mats Wieffer staat voor een vertrek bij Feyenoord, zo meldt Matteo Moretto van de Spaanse sportsite Relevo. De 24-jarige middenvelder zou toe zijn aan een stap hogerop en de eerste gesprekken met geïnteresseerde clubs hebben naar verluidt al plaatsgevonden.


Gullit wijst ideale club aan voor gedroomde Oranje-spits: 'Het zou een goede aankoop zijn voor Milan'

Ruud Gullit denkt dat hij de ideale club voor Joshua Zirkzee heeft gevonden. De tweevoudig Wereldvoetballer van het jaar gelooft dat AC Milan goed bij de spits zou passen. Zirkzee maakte afgelopen seizoen grote indruk bij Bologna en staat in de belangstelling van Europese grootmachten. Gullit hoopt dat Zirkzee voor zijn oude club kiest. Toen Gullit door Sky Italia werd gevraagd of AC Milan de juiste club voor Zirkzee zou zijn, was zijn antwoord...


Jan Boskamp (75) stopt per direct, Real Madrid-ster reageert meteen vanaf Wembley

Jan Boskamp heeft zaterdagavond laat na de Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid (0-2) bij RTL7 bekendgemaakt te stoppen analist. Thibaut Courtois reageert.


Beschuldiging aan adres van Hamilton: 'Dáár komt die opmerking vandaan'

Indy NXT-coureur Jamie Chadwick beschuldigt Lewis Hamilton van het verdraaien van zijn kwalificatieproblemen betreffende de upgrade van Mercedes in Monaco. Chadwick is van mening dat Hamilton moet erkennen dat teamgenoot George Russell het op dit moment beter doet dan hij zelf. Ze denkt dat het grotere gevolgen kan hebben voor Mercedes. Russell was de enige in Monaco die de geüpdatete voorvleugel gebruikte, en dus was de nieuwe voorvleugel niet...


Oud-renner verdenkt Pogacar van dopinggebruik: 'Hij gaat lachend naar boven'

Tadej Pogacar was met zes ritzeges en de ruime eindwinst de grote man in de Giro d'Italia van 2024. De Sloveen ontvangt veel lof voor deze weergaloze prestatie, maar er is ook kritiek. Oud-prof en ex-ploegmaat van tweevoudig Tour de France-winnaar Laurent Fignon, Philippe Saudé, ziet maar één verklaring voor de verbazingwekkende prestatie van Pogacar. In gesprek met RMC beschuldigde de voormalig renner van Renault de kopman van UAE Emirates van...


F1: Max Verstappen en Kelly Piquet maken 'klein uitstapje' in een Ferrari

Na twee back-to-back weekenden bevindt de Formule 1 zich momenteel in een rustweekend. Het is voor regerend wereldkampioen Max Verstappen en vriendin Kelly Piquet het moment om er dan ook even tussenuit te gaan en daarvan worden de kiekjes gedeeld op social media. Op het sportieve gebied is het raceweekend in Monaco er eentje om snel te vergeten vo...


Marko stipt uniek probleem aan binnen Red Bull: 'Hij is ook één van de snelste coureurs!'

Red Bull Racing-topadviseur Helmut Marko denkt dat Red Bull een luxeprobleem heeft betreffende de junioren binnen het talentenprogramma. De Oostenrijker geeft aan dat verschillende rijders in aanmerking komen voor het tweede zitje bij Visa Cash App RB in 2025, maar ze hebben Daniel Ricciardo en Liam Lawson ook al. De 81-jarige wijst naar een aantal coureurs die erg veel indruk maken momenteel. De rijdersmarkt heeft sinds het begin van het...


Verschoor voorspelt onheil na miljoenenklapper Pérez: 'Dit is echt een probleem'

Jan Lammers en Richard Verschoor bespreken de crash van Sergio Pérez met Haas-coureurs Kevin Magnussen en Nico Hülkenberg in Monaco en trekken een conclusie. Tevens bespreken de heren de miljoenenklapper van Pérez, die Mexicaan bovenaan het brokkenpiloten-kampioenschap zet. De kosten liepen erg hoog op voor Red Bull Racing, en dat kan verdere gevolgen hebben, ook voor Max Verstappen. De Grand Prix van Monaco werd halverwege de eerste ronde al...


Vink vol lof over kersverse Feyenoord-aanwinst: 'Hij is een hele mooie voetballer'

Marciano Vink vindt dat Feyenoord er erg goed aan heeft gedaan om Gijs Smal binnen te halen. De analist is fan van de oud-speler van FC Twente en ziet in hem een goede vervanger voor Quilindschy Hartman


Driessen vol ongeloof over 'eerste grote Ajax-aankoop': 'Begrijp niet waarom'

Valentijn Driessen snapt niets van het feit dat Ajax eerst een rechtsbuiten aan wil trekken in de komende transferperiode. In de podcast Kick-Off geeft de chef voetbal van De Telegraaf aan dat de Amsterdammers zich beter eerst op een andere positie kunnen richten.


Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen

Theo Janssen vindt het onbegrijpelijk dat Ian Maatsen niet meegaat naar het EK. Voorafgaand aan de Champions League-finale uit de analyticus zijn frustratie voor de camera van RTL 7, want hij begrijpt niet waarom een basisspeler in de eindstrijd van het miljoenenbal het in Oranje moet afleggen tegen bijvoorbeeld Wout Weghorst.


Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal

Ronald Koeman maakte woensdag de 26-koppige selectie van het Nederlands elftal voor het EK in Duitsland bekend. De bondscoach verraste door Champions League-finalist Ian Maatsen links te laten liggen, maar Wesley Sneijder mist vooral een andere naam in de definitieve selectie.


F1 Grand Prix van Canada weerbericht: chaos dreigt voor teams door belabberde voorspelling

Met de Grand Prix van Canada staat komend weekend alweer de negende Grand Prix van dit seizoen op het programma. In Montreal op het Circuit Gilles Villeneuve hoopt Max Verstappen revanche te nemen na de teleurstelling in Monaco. Onder welke weersomstandigheden moet hij dat gaan doen? Het Circuit Gilles-Villeneuve is gelegen op een kunstmatig aangel...


'Naïeve’ Maatsen gekraakt na Champions League-finale: ‘Hij is hem gewoon kwijt’

Maatsen, die afgelopen week te horen kreeg niet mee te mogen naar het EK, ging volgens Youri Mulder niet alleen in de fout bij de tweede tegentreffer van Borussia Dortmund.


F1: 'Corinna Schumacher verkoopt spullen om zorg van oud-kampioen te financiëren'

De vrouw van Michael Schumacher, Corinna, is volgens het Italiaanse Repubblica genoodzaakt om allerlei bezittingen te verkopen, om op die manier de behandeling van de zevenvoudig kampioen te financieren. Eind 2013 kwam het trieste bericht dat Schumacher tijdens een ski-ongeluk op zijn hoofd was beland en daardoor niet meer aanspreekbaar was. Sinds ...


Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?’

Ajax wacht een drukke transferzomer. De Amsterdammers moeten eerst verkopen om nieuwe spelers in te lijven, maar worden al veelvuldig aan potentiële doelwitten gelinkt. Eén daarvan is Christian Eriksen. Valentijn Driessen ziet een rentree van de Deen bij Ajax echter niet zitten.


Rentree van Frenkie de Jong bij Nederlands elftal is razendsnel voorbij

Frenkie de Jong verscheen zaterdagavond voor het eerst op het trainingsveld van het Nederlands elftal richting het EK van later deze maand.


Ajax krijgt goed nieuws over transfer van Sepp van den Berg van Liverpool

Sepp van den Berg aast komende zomer op een vertrek bij Liverpool. Ajax zou naar verluidt geïnteresseerd zijn in de centrale verdediger.


'Griezmann kan voor opvallend laag bedrag vertrekken bij Atlético Madrid'

Antoine Griezmann is deze zomer voor minder dan tien miljoen euro op te pikken bij Atlético Madrid, zo weet Relevo. Dat komt door een clausule in het contract van de Fransman.


Italiaanse media: Gimenez in gesprek voor toptransfer, Feyenoord wil 50 miljoen

Santiago Gimenez zou de belangrijkste kandidaat zijn om de nieuwe spits van AC Milan te worden. Dat meldt de Italiaanse krant Corriere dello Sport in de zaterdageditie. De Mexicaan lijkt op dit moment het belangrijkste alternatief voor bijvoorbeeld Joshua Zirkzee.


Memphis Depay ziet geheim wapen voor Oranje: 'Niet iedereen beseft hoe belangrijk het is'

Memphis Depay hoopt dat het Nederlands elftal tijdens het EK massaal wordt gesteund door meegereisde voetbalfans.


‘Ten Hag heeft toptarget in het vizier: buitenspeler ziet transfer wel zitten’

Michael Olise is het voornaamste transferdoelwit van Manchester United in de komende transferwindow, aldus transferjournalist Ben Jacob. Volgens de journalist staat de Franse buitenspeler ook niet onwelwillend tegenover een transfer naar The Red Devils.


‘Real Betis bereidt bod voor om Ajax te verlossen van overbodige grootverdiener’

Real Betis wil Ajax verlossen van Gerónimo Rulli. De Argentijn speelt sinds de winter van 2023 in Amsterdam, maar raakte gedurende het afgelopen seizoen zijn basisplaats kwijt aan Diant Ramaj.