AJAX EN FEYENOORD HOEVEN ALLEBEI NIET TE BELLEN EN KRIJGEN ALVAST EEN DUIDELIJKE AFWIJZING

Ron Jans wordt niet de nieuwe trainer van Ajax of Feyenoord, zo heeft de trainer van FC Utrecht aangegeven in gesprek met Voetbal International. Jans, die regelmatig wordt genoemd als er vacatures in de (sub)top van de Eredivisie vrijkomen, zit goed op zijn plek bij FC Utrecht en wil in de Domstad graag zijn contract uitdienen.

Jans noemt het een blijk van waardering dat zijn naam wordt genoemd op het moment dat er trainers vertrekken bij clubs uit de top van de Eredivisie, zoals in dit geval bij Ajax en Feyenoord met respectievelijk John van 't Schip en Arne Slot. Daar blijft het ook bij, want een overstap naar een van deze clubs gaat er nu niet van komen: "Ik zit nu bij Utrecht, en daar ga ik ook niet weg. Er hoeft dus ook niemand te bellen. Ik heb nog anderhalf jaar een contract en dat dien ik minimaal uit. Ik heb het hier prima naar mijn zin", maakt Jans duidelijk.

In het verleden is de trainer van FC Utrecht wél een keer gepolst door Feyenoord of Ajax. De 65-jarige oefenmeester wil niet onthullen om welke club het ging: "Toen zat ik bij FC Groningen, het zal ergens in 2008 of 2009 zijn geweest. Het is Ajax of Feyenoord, één van de twee. Ik ben één keer gepolst en daarna heb ik er nooit meer iets van gehoord. Maar ik kijk met heel veel plezier terug op mijn carrière. Niet met het idee: er ontbreekt iets", vertelt Jans, die in Nederland ook werkzaam was voor PEC Zwolle en FC Twente.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

2024-05-01T09:03:17Z dg43tfdfdgfd