AJAX LAAT DEAL BIJNA KLAPPEN: ‘DE SITUATIE IS ZORGELIJK, AJAX HEEFT ER GENOEG VAN’

Ajax begint de houding die het kamp van Graham Potter inneemt langzaam maar zeker zat te raken, zo sijpelt zaterdag door vanuit Engeland.

Ajax hoopt Potter aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen en onderhandelt al enige tijd met diens zaakwaarnemer John Morris. Vooralsnog komt de Amsterdamse club echter niet tegemoet aan de financiële eisen die de belangenbehartiger namens Potter op tafel legt.

Volgens twitteraar Sam C, die verbonden is aan TheUnitedStand en al eerdere primeurs over Potter op z'n naam heeft staan, speelt Morris het hard in de onderhandelingen met Ajax. In Amsterdam begint men de houding van de zaakwaarnemer langzaamaan echter zat te raken, klinkt het.

“Ajax heeft er bijna genoeg van. De club had graag twee weken geleden al een akkoord gehad, maar een definitief akkoord is er nog steeds niet. De situatie is ‘zorgelijk’, bevestigt een bron”, schrijft Sam C zaterdag op X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant🔗 Perez waarschuwt Ajax, PSV en Feyenoord voor speler ‘met een bepaalde arrogantie’Kenneth Perez waarschuwt drie topclubs: "Hij heeft bepaalde arrogantie… Hij heeft een bepaald gemakzucht. Hij voelt zich een beetje als Virgil van Dijk."

2024-05-04T15:31:07Z dg43tfdfdgfd