ANTHONY TAYLOR IS VOLLEDIG KLAAR MET GEDRAG VAN ORANJE-INTERNATIONAL TIJDENS NEDERLAND - FRANKRIJK

Xavi Simons maakt zich tijdens het EK-duel van het Nederlands elftal met Frankrijk niet populair bij scheidsrechter Anthony Taylor. Die constatering doet NOS-commentator Jeroen Grueter na een uur voetballen.

Simons claimde na een uur spelen tevergeefs een overtreding van Aurélien Tchouaméni. De Franse middenvelder zette een harde maar rechtmatige tackle in op Simons, die ter aarde stortte en de bal vervolgens met twee voeten klemden. Taylor floot vervolgens voor een overtreding in het nadeel van Simons.

De Oranje-internatational bleef vervolgens lang op de grond liggen en reageerde geagiteerd toen Tchouaméni hem een handje kwam geven. “Hij schreeuwt het weer uit… Het is niet de eerste keer dat hij met veel misbaar en ook een beetje theater naar de grond gaat”, is Grueter kritisch op Simons.

De NOS-commentator merkt vervolgens op dat Taylor langzaamaan klaar is met het gedrag van Simons. “De Engelse scheidsrechter lijkt daar wat genoeg van te hebben en Simons steeds minder in bescherming te nemen”, aldus Grueter.

2024-06-21T20:54:21Z dg43tfdfdgfd