'ARNE SLOT WIL OUD-TRAINER VAN AJAX PER DIRECT NAAR LIVERPOOL HALEN'

Arne Slot overweegt om John Heitinga toe te voegen aan zijn technische staf bij Liverpool, meldt The Daily Mail. Volgens het medium zou de voormalig trainer van Ajax zelfs al gesprekken hebben gevoerd met de Engelse club, maar de deal zou nog niet in een vergevorderd stadium zijn.

De overstap naar Liverpool zou voor Heitinga overigens een pikante zijn, aangezien hij als speler actief was voor stadsgenoot en rivaal Everton. Slot haalde met Sipke Hulshoff (assistent-trainer), Ruben Peeters (fysiektrainer) en Fabian Otte (keeperstrainer) al drie stafleden voor zijn technische staf, maar zoekt dus nog naar een extra staflid. Heitinga is een van de trainers die in beeld is voor die functie.

Afgelopen seizoen was Heitinga, die op 27 januari 2023 interim-trainer werd bij Ajax na het ontslag van Alfred Schreuder, werkzaam als assistent-trainer van David Moyes bij West Ham United. Heitinga liep eerder deze zomer een baan als hoofdtrainer bij FC Nordsjælland mis. De 87-voudig Oranje-international was in beeld als opvolger voor de naar Norwich City vertrokken Johannes Thorup, maar moest het uiteindelijk afleggen tegen Jens Olsen. De Deen was al actief als assistent-trainer de Deense club.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Genee weigert bekende gast bij Vandaag Inside: 'Hij komt nooit meer aan tafel, het is klaar'

Wilfred Genee zal één politicus nooit uitnodigen als tafelgast bij Vandaag Inside.

2024-07-08T13:09:44Z dg43tfdfdgfd