Sport

Trending:


Feyenoorder ontvangt appje van Chelsea: 'Ze hebben nog steeds interesse in me'

Quilindschy Hartman bevestigt dat Chelsea serieus in de markt is geweest voor hem. In de winterstop meldde de Premier League-club zich voor de linksback van Feyenoord.


Ster van Feyenoord denkt aan vertrek: 'Ik weet niet of dit mijn laatste wedstrijd was'

Lutsharel Geertruida kan niet beloven dat hij volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt. De aanvoerder krijgt zondag de vraag of zijn optreden tegen Excelsior (4-0 zege) zijn laatste wedstrijd was in het shirt van Feyenoord.


Horner gaat in op geruchten dat Red Bull nieuwe onderdelen niet gebruikt: 'Onzin'

Duitse Formule 1-analist Michael Schmidt probeert te achterhalen hoe Max Verstappen zijn magische poleronde wist te rijden op Imola. Op de vrijdag zag het er namelijk nog niet goed uit voor de Nederlander, die op de zaterdag wel gewoon weer sneller reed dan de concurrentie. Geruchten dat het Oostenrijkse team voor de kwalificatie terug is gevallen op oude specificaties zijn volgens Red Bull-teambaas Christian Horner in ieder geval 'onzin'. 'De...


Doornbos zag hoe Lambiase Verstappen tot de orde riep: 'Max krijgt hier een standje'

Max Verstappen won de Grand Prix van Emilia-Romagna, maar hij kwam in de slotfase nog wel onder vuur te liggen van Lando Norris, terwijl hij zich ook geen foutjes met de track limits meer kon veroorloven. De spanning in de slotfase zorgde voor de nodige communicatie tussen Verstappen en Gianpiero Lambiase, waarbij de wereldkampioen volgens Robert Doornbos zelfs een standje kreeg. Red Bull en McLaren lijken elkaar de laatste races haast niks te...


Jürgen Klopp zingt Arne Slot hardop toe, volgepakt Anfield komt met duidelijke reactie

Jürgen Klopp is zondagavond met een fantastisch gebaar gekomen richting zijn opvolger bij Liverpool, Arne Slot.


Jeroen Stekelenburg weet waarom Francesco Farioli nog niet van Ajax is

Francesco Farioli moet de nieuwe trainer van Ajax worden. Dat verzekerde Jeroen Stekelenburg zondagavond in Studio Voetbal. Dat de Italiaan nog niet van Ajax is, heeft vooral te maken met het feit dat zijn huidige club Nice nog in actie moest komen.


Nieuwe club Chery lijkt bekend: 'NEC-uitblinker doorstaat medische keuring'

De nieuwe club van Tjaronn Chery lijkt bekend: de 35-jarige uitblinker van NEC zou inmiddels zelfs de medische keuring al hebben doorstaan en dichtbij een transfer naar Royal Antwerp FC staan.


Stella spreekt Norris tegen: 'We hebben het wel over Max Verstappen'

Andrea Stella mocht in zijn geboorteland terugkijken op een succesvol weekend voor zijn team. Een dubbele podiumnotering bleek na de gridstraf van Oscar Piastri buiten bereik te blijven, maar Lando Norris kon in de slotfase nog wel aan de achtervleugel van Max Verstappen snuffelen. De Italiaanse teambaas was na afloop nuchter, en hield een andere lezing na op de situatie in de slotfase dan zijn coureur. Sinds Stella aan het roer kwam bij McLaren...


Van Hanegem mist twee namen in Oranje: 'Dat is toch meer waard dan een paar doelpunten tegen Almere City of PEC Zwolle?'

Willem van Hanegem mist twee namen in de 30-koppige voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK in Duitsland, die eerder deze week bekend is gemaakt.


Bom barst bij Barcelona: vijf spelers keren zich tegen Xavi

Vijf spelers van Barcelona zijn niet tevreden over het management van Xavi Hernández, meldt Mundo Deportivo. De 44-jarige Spanjaard is de laatste dagen veelvuldig in het nieuws vanwege een mogelijk vertrek.


Arne Slot eindigt laatste persconferentie opvallend en stapt op Valentijn Driessen af

Arne Slot heeft De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen na afloop van de persconferentie een knuffel gegeven, zo blijkt uit beelden van ESPN.


Brian Brobbey is heel eerlijk en wijst club aan waar hij nog graag voor wil spelen

Brian Brobbey zou graag nog eens voor Arsenal willen spelen, zo heeft de spits van Ajax aangegeven in gesprek met NOS Jeugdjournaal.


Internationale media zien 'grote kat Verstappen' met de concurrentie spelen: 'Nogal saaie race'

Max Verstappen wist na een spannend gevecht met Lando Norris in de laatste rondes van de Grand Prix van Emilia-Romagna toch aan het langste eind te trekken. De Nederlander kwam met slechts zeven tienden voorsprong eerder dan de Brit over de finishlijn. Ook de internationale media vielen op dat Verstappen weer op het plekje op het podium stond waar hij al zo vaak heeft gestaan, maar dat de Nederlander er wel hard voor moest vechten deze keer....


F1 Red Bull Racing: Max Verstappen reageerde op boze fan in Italië: "Heb m'n middelvinger opgestoken"

Regerend wereldkampioen Max Verstappen blikt op de persconferentie na de kwalificatie in Imola tevreden terug. De Nederlander prijst vooral het team, die toch de tendens wist om te draaien. Zo zag het er niet naar uit dat de RB20 de snelste wagen was, maar wist de Limburger toch het rondje eruit te peuren. De Tifosi had waarschijnlijk gerekend op e...


Aan Ajax gelinkte trainer meldt zich op de hoofdtribune bij Vitesse tegen Ajax

Pascal Jansen is zondagmiddag opnieuw aanwezig bij een wedstrijd van Ajax.


Ajax-fans reageren vol ergernis op merkwaardige uitspraak van ESPN-commentator

Commentator Michiel Teeling van ESPN heeft zondagmiddag tijdens de openingsfase van Vitesse - Ajax voor grote ergernis gezorgd bij veel supporters van Ajax.


Ajax wil af van 'eiland' in selectie: 'Het plan is om ze allemaal te verkopen'

Ajax neemt komende zomer mogelijk afscheid van Jordan Henderson, Steven Bergwijn én drie spelers die 'een beetje een eiland' in de selectie vormen en bij een goed bod mogen vertrekken, zegt ESPN-verslaggever Cristian Willaert.


'Sainz legt zijn toekomst volledig in handen van Verstappen'

Carlos Sainz zit nog zonder zitje voor volgend seizoen. Wel zijn er meerdere teams geïnteresseerd. Zo houdt Red Bull Racing de Spanjaard in de gaten en is de Ferrari-coureur topprioriteit bij het team van Audi. Sky Sports-verslaggever Ted Kravitz vertelt dat Sainz een ultimatum heeft gekregen van Audi om een beslissing te maken, maar dat de keuze van de Spanjaard afhankelijk is van de keuze van Max Verstappen over zijn toekomst.


John van 't Schip komt met nieuws over dienstverband bij Ajax

John van 't Schip lijkt ook na dit seizoen werkzaam te blijven bij Ajax. De huidige interim-trainer zou na dit seizoen aanvankelijk head of coaching worden, maar bedankte voor die functie.


Hartman spreekt zich uit over mogelijke nieuwe trainer Feyenoord: 'Hij heeft zich bewezen'

Quilindschy Hartman lijkt een terugkeer van Marino Pusic als trainer van Feyenoord wel te zien zitten. Door de naderende overstap van Arne Slot naar Liverpool zoekt Feyenoord naar een nieuwe hoofdtrainer.


Van Dongen grijpt in wanneer Perez gevoelig onderwerp aansnijdt: ‘We gaan het niet behandelen’

In Dit was het Weekend van ESPN wordt Kenneth Perez afgekapt door Milan van Dongen, wanneer de analist kritiek uit op Almere City-trainer Alex Pastoor.


Hevig geëmotioneerde Alex Pastoor vertelt met brok in de keel over tragisch nieuws

Alex Pastoor heeft een loodzware week achter de rug. Die stond in het teken van zijn afscheid als trainer van Almere City, maar de oefenmeester moest tegelijkertijd met zijn gezin het verlies van zijn schoonmoeder verwerken.


Norris duidelijk: 'Iedereen die aan Verstappen twijfelt is dom'

Het weekend tot nu toe is een uitdaging gebleken voor Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing. Tijdens de vrije training was duidelijk dat de RB20 moeite had met de baan en de Nederlander was regelmatig op de radio te horen om zijn frustraties te uiten. Toch wist Verstappen de pole position voor de Grand Prix van zondag veilig te stellen. Lando Norris, die als tweede start, zegt dat hij er nooit aan heeft getwijfeld dat Verstappen partij zou...


Duitse media zien Verstappen op eieren lopen: 'Dit wordt een vicieuze cirkel'

Red Bull Racing werkte in 2024 al enkele dominante weekenden af, waaronder Bahrein, Japan, en China, maar de overtuiging ontbrak ook verschillende keren: Australië, Miami, en Imola zorgden voor kopzorgen bij de constructeurskampioen. Het Duitse Auto, Motor, und Sport analyseerde de race, en verzamelde reacties van Pierre Waché en Pirelli-topman Mario Isola. ' Red Bull is onder druk komen te staan', is de eerste conclusie van Michael Schmidt, die...


Fans over Verstappen die record Senna evenaart: "Hij applaudisseert vanuit de hemel"

Verstappen liet zich weer zien in Imola.


Verstappen interviewt Norris voor GP Imola: "Had gehoopt dat jij er niet zou zijn"

Max Verstappen interviewde Lando Norris in aanloop naar de F1 Grand Prix van Emilia-Romagna.


Norris denkt dat hij polepositie had kunnen hebben: 'Verstappen was een irritante verrassing'

Op het circuit van Emilia-Romagna liet de MCL38 zich tijdens de kwalificatie weer van zijn beste kant zien. McLaren-coureur Lando Norris wist de derde snelste tijd te rijden, zijn teamgenoot Oscar Piastri reed de tweede snelste tijd. Norris zegt tegenover SkySports tevreden te zijn met het resultaat, maar gelooft ook dat er nog meer in had kunnen zitten. Volgens de Brit had hij namelijk polepositie kunnen pakken. Het circuit in Imola maakt het...


Feyenoord-bankzitter blijft mogelijk tóch: 'Zaakwaarnemer is met de club in gesprek'

Alireza Jahanbakhsh nam zondag met een publiekswissel tegen Excelsior afscheid van Het Legioen, maar sluit tóch niet uit dat hij ook volgend seizoen voor Feyenoord speelt.


Marko wijst probleem aan bij reddende engel Verstappen: 'Daardoor lag de slijtage hoger'

Helmut Marko lijkt zich er goed van bewust te zijn dat Max Verstappen in de Grand Prix in Imola het meubilair van Red Bull Racing heeft gered. Volgens de Oostenrijker was McLaren 'duidelijk sneller', maar mede dankzij enkele achterblijvers wist Verstappen de aanval van Lando Norris toch nog af te slaan. Voor de race werd al een spannende strijd verwacht tussen Verstappen, Norris, en Ferrari-coureur Charles Leclerc. In de eerste helft van de race...


Verstappen fysiek gebroken na dubbele zege Imola, Viaplay-reporter van grid verwijderd | GPFans Recap

Het meest besproken F1-nieuws van de dag, samengevat in één artikel.


Arne Slot voert zeer opvallende laatste wissel door als trainer van Feyenoord

Arne Slot heeft in zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord een opvallende wissel doorgevoerd.


Leclerc ontdekt geheim: 'McLaren en Red Bull doen iets speciaals met hun motor'

Charles Leclerc is Mister Consistency in 2024. In zeven Grands Prix tijd, plus twee sprintraces, finishte hij als enige negen keer in de top vier, maar een zege pakte hij al sinds 2022 niet meer. De Monegask ziet echter wel kansen na de thuisrace van Ferrari in Imola om het kleine gaatje met de concurrentie te dichten. Ferrari introduceerde voor de uitzinnige fans een pakket aan upgrades, waarmee men het gat naar de top wilde dichten. Dat lijkt...


Domper voor Ajax: Bergwijn moet seizoenstart aan zich voorbij laten gaan

In de slotwedstrijd van het seizoen speelde Ajax met 2-2 gelijk bij het gedegradeerde Vitesse en kreeg het alvast de eerste domper te verwerken met het oog op het volgende seizoen. Steven Bergwijn pakte immers een gele kaart, waarmee hij tegen een schorsing aan is gelopen.


Red Bull zag Norris opmerkelijk radiobericht krijgen: "Behoorlijk negatief, dat irriteerde hem"

Dr. Helmut Marko was in zijn nopjes met de overwinning van Max Verstappen op Imola, maar de topadviseur van Red Bull Racing zag ook hoe Lando Norris in de slotfase met rasse schreden dichterbij kwam. Het was duidelijk dat Norris hard aan het pushen was om Verstappen op te jagen, toen hij een boordradio-bericht kreeg van zijn engineer. "Dat irriteer...


Tegenvaller voor Feyenoord: transfer van zes miljoen euro valt in het water

Feyenoord incasseert een tegenvaller op de transfermarkt: Sassuolo degradeert uit de Serie A en is daarom niet verplicht zes miljoen euro over te maken voor Marcus Holmgren Pedersen.


Verstappen gebroken na F1 in Imola: 'Ik wil naar bed met pijnstillers'

De Grand Prix van Imola heeft Max Verstappen fysiek behoorlijk wat klachten bezorgd.


Mol deelt bizarre statistiek van Verstappen: 'Veel heftiger dan die 59 zeges'

Max Verstappen heeft het de afgelopen raceweekenden niet makkelijk gehad, maar na wederom een overwinning staat de teller in 2024 toch alweer op vijf Grand Prix-zeges. Menig coureur zou daar heel trots op zijn; voor Charles Leclerc is dit zelfs zijn carrièretotaal. Voor Verstappen is het een vierde seizoen op rij met imposante cijfers, merkt commentator Olav Mol op. Bij het Race Café van Ziggo Sport benoemt Mol dat de rol van de rijder weer...


F1 GP Imola: Verstappen en Hamilton hebben onderonsje op unieke beelden

Max Verstappen en Lewis Hamilton hadden een onderonsje in Imola.


Ajax-supporters zorgen voor onbegrip en krijgen de volle laag: 'Wat een randdebielen, hoe dom ben je?'

Supporters van Ajax hebben zondagmiddag voor ergernis gezorgd in het Gelredome.


Verstappen volgens NOS-analisten in de steek gelaten: 'Hij mist Pérez hierbij heel erg'

Volgens de analisten van de NOS zijn er meerdere redenen dat Lando Norris Max Verstappen aan het einde van de Grand Prix in Imola nog op de hielen zat. Één van die redenen is zijn teamgenoot, die Verstappen volgens de experts flink in de steek liet. ‘In cruciale races kan hij Max niet helpen’, benadrukt Ernest Knoors in de race-analyse van de NOS. Het weekend begon volgens de analisten al slecht voor Red Bull Racing, want het team leek de boel...


Pascal Jansen is eerlijk en onthult of overstap naar Ajax of Feyenoord aan de orde is

Pascal Jansen is zondagavond in de uitzending van Studio Voetbal ingegaan op de mogelijke interesse van Ajax en Feyenoord in de oefenmeester.


ED hint op snelle transfers bij PSV: drie namen vallen in Eindhoven

Couhaib Driouech, Jeremiah St. Juste en Ryan Flamingo worden zondag genoemd als potentiële versterkingen voor PSV. Het Eindhovens Dagblad weet dat er op hun posities al ruimte is in de selectie van Peter Bosz.


Van Gangelen en Kwakman vol ongenoegen over feest van FC Twente op het veld

FC Twente plaatste zich zondag met een 1-2 overwinning bij PEC Zwolle voor de voorronde van de Champions League. Joshua Brenet werd na afloop betrokken in de feestvreugde, tot ongenoegen van Kees Kwakman en Jan Joost van Gangelen.


Brian Brobbey deelt met uiterst opvallende uitspraak genadeloze sneer uit aan PSV

Brian Brobbey stoort zich mateloos aan PSV, zo heeft de spits van Ajax aangegeven in gesprek met NOS Jeugdjournaal.


Zo kijkt Slot naar het afgelopen seizoen en de financiële situatie van Feyenoord

Arne Slot is blij met het aantal behaalde punten van Feyenoord en stelt dat zijn opvolger meer te besteden heeft dan hij en zijn voorgangers hadden.


Ajax-speler kort na duel met Vitesse toegezongen in Premier League-stadion

Ajax speelde zondag met 2-2 gelijk bij Vitesse. Eén speler van Ajax werd tijdens Liverpool - Wolverhampton Wanderers, bij het afscheid van Jürgen Klopp, toegezongen door de fans van Liverpool: Jordan Henderson,


Ajax krijgt concurrentie van Bayern München voor Erik ten Hag

Zowel Bayern München als Ajax hoopt op de komst van Erik ten Hag, schrijft de Britse krant Daily Mirror. De twee clubs geloven dat de Nederlander Manchester United aan het einde van het seizoen zal verlaten.


Sterspeler Feyenoord op weg naar de uitgang: ‘Proberen hem te verkopen’

Het heeft er alle schijn van dat Newcastle United afscheid gaat nemen van Yankuba Minteh. De negentienjarige buitenspeler presteert dit seizoen uitstekend op huurbasis bij Feyenoord.


Paniek slaat toe: Dennis Higler legt Eredivisie-wedstrijd razendsnel stil

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Twente is zondagmiddag al na twee minuten voetballen stil komen te liggen.


Janssen noemt 'beste speler van de Eredivisie': 'Hij heeft het meeste impact'

Pascal Jansen hoopt dat Vangelis Pavlidis de kans krijgt om deze zomer een mooie stap te zetten, zo geeft de voormalig trainer van AZ aan bij Studio Voetbal. Jansen weet dat Pavlidis zich op twee competities specifiek focust, namelijk de Bundesliga en de Premier League. Theo Janssen noemt Pavlidis zelfs de beste speler van het seizoen.