DANNY BLIND 'ONTHULT' WAAR ZOON DALEY VOLGEND SEIZOEN SPEELT: 'EEN FEESTJE DAAR'

Daley Blind maakt komende zomer geen transfer. Dat heeft zijn vader Danny Blind dinsdagavond in de studio van Ziggo Sport alvast onthuld. De verdediger is met Girona bezig aan een zeer indrukwekkend seizoen.  

"Volgend jaar Daley Blind analyseren in de Champions League!", begint Ziggo-presentator Wytse van der Groot zijn voorbeschouwing op de halve finale tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund (0-2). "Ja! Hij speelt daar volgend jaar zeker nog", reageert zijn vader. 

De 34-jarige Blind, die in Spanje nog een contract heeft tot medio 2025, streek afgelopen zomer neer bij Girona. De stuntploeg was vorige week zaterdag nog met 4-2 te sterk voor FC Barcelona. Met die zege plaatsten Blind en co. zich voor het miljardenbal. 

"Het is alleen maar hosanna daar natuurlijk. Eerst haalden ze Europees voetbal, wat al een unicum was, al zat dat natuurlijk al heel lang in de pijpleiding", vervolgt Blind Senior. "Dat ze zich dan al zó snel zich plaatsten voor de Champions League, tegen FC Barcelona.... Een feestje daar."

2024-05-08T06:40:52Z dg43tfdfdgfd