DANNY BLIND 'VERKLAPT' LIVE OP TELEVISIE BIJ WELKE CLUB DALEY BLIND VOLGEND SEIZOEN SPEELT

Danny Blind is verheugd om volgend seizoen Champions League-wedstrijden van zijn zoon Daley Blind te mogen analyseren. Door het daverende succes van Girona mag de ploeg van Daley Blind volgend seizoen acteren in het miljardenbal. Vader Danny geeft alvast prijs dat zijn zoon aankomende zomer geen transfer gaat maken.

“Volgend jaar Daley Blind analyseren in de Champions League!”, begint Wytse van der Goot zijn voorbeschouwing van de halve finale tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund bij Ziggo Sport, waar Youri Mulder en Danny Blind te gast zijn. “Ja! Hij speelt daar (Girona, red.) volgend jaar zeker nog”, reageert Blind.

“Het is alleen maar hosanna daar natuurlijk. Eerst haalden ze Europees voetbal, wat al een unicum was, al zat dat natuurlijk al heel lang in de pijpleiding. Dat ze zich dan al zó snel zich plaatsten voor de Champions League, tegen FC Barcelona.... Een feestje daar”, legt de analist vervolgens uit. “Ja, dat is mooi voor jouw zoon”, antwoordt Van der Goot.

Daley Blind is dus ook volgend seizoen actief bij Girona, zo wordt duidelijk uit de woorden van zijn vader. Dat lag overigens al in de lijn der verwachting, aangezien de voormalig Ajax-speler tot medio 2025 vastligt bij de Spaanse stuntclub.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Halst laat tafel schrikken met onthulling over voorbereiding Ajax

"Bizar! Dat mag niet bij een club als Ajax!", zo klinkt het aan tafel bij Rondo.

2024-05-07T19:07:57Z dg43tfdfdgfd