DEST BAALT VAN SMETJE OP KAMPIOENSCHAP PSV: 'JAMMER DAT DAT GEBEURDE'

Sergiño Dest is erg blij met het kampioenschap van PSV en spreekt vol lof over het teamgevoel bij de Eindhovenaren. De vleugelverdediger kende persoonlijk een minder gelukkig eind van het seizoen dan zijn teamgenoten. Dest scheurde zijn kruisband en lijkt het hele kalenderjaar niet meer in actie te kunnen komen. 

"We hebben echt een lang seizoen gehad. We hebben echt genoten. We hebben maar één keer verloren in de Eredivisie. Jammer dat dat gebeurde, want we hadden echt een record neer kunnen zetten. Maar iedereen is trots en blij. We hebben het echt met zijn allen gedaan", vertelt Dest aan Voetbal International.

Ondanks zijn blessure kon Dest rekenen op veel steun van de fans en zijn teamgenoten, vertelt hij. "De warmte die ik bij deze club heb gezien, is uniek. Het is gewoon echt een mooie club." Toch hoopt de Amerikaan zo snel mogelijk weer op het veld te staan. "Ik voel me steeds beter. Hopelijk gaat de operatie goed. De revalidatie kan wel even duren, maar daarna kom ik terug in een betere vorm."

"Het is wel moeilijk om buiten het team te staan", gaat de back verder. "Nu moet ik andere hobby's gaan vinden. Ik kan talen gaan leren, ik kan verdergaan met leren koken. Er is genoeg te doen", besluit Dest met een lach.

2024-05-08T10:56:35Z dg43tfdfdgfd