DETAILS OVER PSV-ZOMER GEDEELD: 'BRANDS VERBANDE ZAAKWAARNEMER VAN DE HERDGANG'

Het Eindhovens Dagblad heeft een analyse losgelaten op de afgelopen transferperiode van PSV. Daarbij komen een aantal bijzondere details aan het licht. Zo zou algemeen directeur Marcel Brands genoeg hebben gehad van de vertrekwensen van enkele spelers en heeft hij daarom zelfs een zaakwaarnemer verbannen van het Eindhovense complex.

'Ook bij PSV was het de laatste weken onrustig. Niet voor niks sprak technisch directeur Earnest Stewart over een transferperiode van 'duwen en trekken' en de voetbalbaas taxeerde de situatie als zwaarder dan de afgelopen jaren, vooral door interne zaken. Een aantal geplande aankopen mislukte, waardoor hij moest doorschakelen', begint het ED de analyse van de Eindhovense transferwindow.

Uiteindelijk versterkte PSV zich deze zomer met onder andere Ryan Flamingo, Adamo Nagalo en Rick Karsdorp. Vooral de zoektocht naar een linksbenige verdediger was er een van de lange adem. Daarnaast deden de Eindhovenaren er alles aan om spelers als Olivier Boscagli en Jerdy Schouten bij de club te houden, soms tot onvrede van de spelers zelf.

'De vertrekwens van een aantal spelers zorgde absoluut voor de nodige onrust. Vooral de zaakwaarnemers gingen af en toe flink tekeer, binnen en buiten PSV', schrijft het ED. Op een gegeven moment zou algemeen directeur Brands zelfs tot actie overgegaan zijn. 'Brands had er volgens een spelersagent genoeg van en heeft hem verbannen van De Herdgang.'

2024-09-07T12:14:41Z dg43tfdfdgfd