FEYENOORD VERRAST EN BRENGT NIEUW BOD UIT OP GEWILDE RICARDO PEPI

Feyenoord heeft een tweede bod op Ricardo Pepi ingediend bij FC Augsburg, meldt 1908.nl. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Feyenoord-website voert de Duitse club momenteel intern discussies over het nieuwe bod van de Rotterdammers. Pepi speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Groningen en geniet ook interesse van PSV.

De Eindhovense club heeft echter nog geen concreet bod neergelegd bij de Zuid-Duitse club, daar men voorlopig druk bezig is met het aantrekken van Peter Bosz. De 59-jarige Apeldoorner ligt op poleposition om hoofdtrainer te worden in het Philips Stadion en PSV wil hem nog deze week presenteren.

De nieuwe poging van Feyenoord is enigszins verrassend te noemen, daar Mikos Gouka woensdag nog voorspelde dat de club geen verhoogd bod zouden uitbrengen op de twintigjarige Amerikaan. "De Rotterdammers hebben een eerste bod uitgebracht, maar Augsburg zou een groot gedeelte van de zestien tot achttien miljoen euro dat het betaald heeft terug willen", aldus de Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad. "De kans lijkt niet groot dat ze snel met een nieuw bod gaan komen."

Artikel gaat verder onder de video

1908.nl bevestigt wel dat Feyenoord niet 'tot het uiterste' wil gaan voor Pepi. De dertienvoudig international (vijf goals), die tot de zomer van 2026 vastligt bij Augsburg, is in Rotterdam de beoogde tweede spits achter Santiago Giménez. De 22-jarige Mexicaan geniet interesse van onder meer Benfica en Lazio, maar heeft zelf aangegeven dat hij graag langer bij Feyenoord blifjt.

2023-06-07T14:52:51Z dg43tfdfdgfd