'FEYENOORD VERSTERKT JEUGDOPLEIDING MET TOPTALENT VAN AJAX'

Jivayno Zinhagel maakt de overstap naar Feyenoord. De talentvolle buitenspeler komt aankomend seizoen uit in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Zinhagel sluit aan bij Feyenoord Onder 17, dat getraind gaat worden door Erik van der Ven en Jordi van de Sande. Dit meldt Feyenoord Youth Watcher via het platform X.

Met het aantrekken van Zinhagel troeft Feyenoord onder meer PSV af. ''Heerlijke buitenspeler met een neus voor de goal'', wordt de vijftienjarige Zinhagel omschreven. ''Een uitstekende toevoeging aan het kampioenselftal.'' De jeugdinternational was bij Ajax actief in de Onder 16 en heeft onlangs aangegeven de Amsterdammers transfervrij te willen verlaten.

Feyenoord is uiteindelijk als winnaar uit de strijd gekomen. Zinhagel mag nog geen transfer maken naar het buitenland, waardoor een vertrek uit Nederland geen optie was. De buitenspeler gaat op korte termijn een meerjarig contract ondertekenen in De Kuip. De geboren Rotterdammer is afkomstig uit de jeugdopleiding van Sparta en maakte in 2018 de overstap naar Ajax. Daarnaast speelde hij twee interlands met Oranje Onder 15 en wist daarin twee keer te scoren.

2024-06-24T19:06:16Z dg43tfdfdgfd