FEYENOORD WEET VERTREK VAN SLEUTELSPELER UIT KAMPIOENSJAAR TE VOORKOMEN

Feyenoord gaat langer door met Sebastian Szymanski, zo meldt 1908.nl. De Pool werd dit seizoen gehuurd van Dinamo Moskou en de Rotterdamse fans mogen ook aankomend seizoen genieten van de spelmaker, daar hij opnieuw wordt gehuurd. Eerder bereikten Feyenoord en Szymanski al een persoonlijk akkoord.

Szymanski was dit seizoen basisspeler en kwam in 40 wedstrijden tot 10 doelpunten en 7 assists. Hij ligt nog tot 2026 vast bij Dinamo Moskou. Een kleine tien dagen geleden maakte de FIFA echter bekend dat spelers die onder contract staan bij clubs uit Rusland of Oekraïne vanwege de oorlog ook komend seizoen in een ander land mogen spelen. Feyenoord bereikte daarop een akkoord met Szymanski en is er nu dus uitgekomen met zijn club.

Feyenoord zat al langere tijd in de wachtkamer, daar ze ook een koopoptie van tien miljoen euro hadden bedongen. Zaken doen met clubs uit Rusland mocht vanwege de sancties echter niet. Door het besluit van de FIFA kreeg de landskampioen groen licht, maar het gaat de koopoptie dus niet lichten. Onbekend is of het nieuwe contract ook een koopoptie bevat.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2023-06-07T10:30:45Z dg43tfdfdgfd