GIGANTISCHE KLAP VOOR NOORWEGEN: HAALAND HAAKT AF MET BLESSURE

Erling Haaland kan deze interlandperiode niet in actie komen voor zijn land Noorwegen. De spits van Manchester City liep bij zijn club een liesblessure op, waardoor hij de interlands tegen Spanje en Georgië aan zich voorbij moet laten gaan.

Haaland reisde nog wel af naar de Noorse ploeg, maar keert dus vervroegd terug naar Manchester, waar hij de blessure opliep. 'Het is beter voor hem om te herstellen bij zijn club. We hoopten dat hij aankomende zaterdag hersteld zou zijn, maar na meerdere tests werd gisteren duidelijk dat hij de wedstrijden tegen Spanje en Georgië niet zal halen', zegt bondsarts Ola Sand.

Bondscoach Stale Stolbakken baalt voor Haaland, maar ziet genoeg aanknopingspunten zonder zijn topspeler. 'Erling had het moeilijk toen hij zich realiseerde dat hij niet voor het team kon vechten. Gelukkig is er nog genoeg vertrouwen, talent en eenheid in deze groep om de komende wedstrijden punten te pakken. We doen ons best om maximaal voorbereid te zijn op Spanje en Georgië.'

Haaland heeft in 23 wedstrijden al 21 doelpunten voor zijn Noorwegen gemaakt. Daarmee is de 22-jarige aanvalsleider nog slechts twaalf doelpunten verwijderd voor hij zich topscorer aller tijden mag noemen. De overige spitsen die Noorwegen nog ter beschikking heeft komt het Nederlandse lezerspubliek wellicht bekend voor. Jorgen Strand Larsen heeft een verleden bij FC Groningen, net als Alexander Sorloth.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2023-03-21T10:41:46Z dg43tfdfdgfd