"IK ZOU HET VOOR WIEFFER WEL EEN SLIMME STAP VINDEN"

Mats Wieffer kan naar verluidt rekenen op belangstelling vanuit de Premier League. Brighton & Hove Albion zou bij Feyenoord een openingsbod hebben neergelegd voor de 24-jarige middenvelder, voor wie de club zo'n 35 miljoen euro wil ontvangen. Voor de speler zelf zou het een goede stap zijn, oordeelden de tafelgasten van Voetbalpraat.

"Ik zou het wel een slimme stap vinden", trapte commentator Sjors Blaauw af. "Brighton staat erom bekend dat ze doordacht handelen in spelers. Dat ze spelers halen met een plan, en niet gewoon met hagel schieten en maar zien of het iets wordt. Spelers zijn er aanmerkelijk beter geworden, meer waard geworden en international geworden."

Ook Leo Driessen denkt dat het een goede stap is voor Wieffer, omdat Brighton op het middenveld afscheid neemt van Adam Lallana en vermoedelijk ook James Milner. "Goede stap, mooie club", stelde hij. Wieffer werd eerder ook gelinkt aan AC Milan, Atlético Madrid en diverse andere Engelse clubs, maar Brighton lijkt nu de club te zijn die doorpakt.

2024-06-24T07:04:24Z dg43tfdfdgfd