'MAAR ééN SPELER OP DE WERELD BETER DAN SAKA MOMENTEEL'

Tony Adams is een groot bewonderaar van Bukayo Saka. Alleen Lionel Messi is momenteel beter van alle voetballers op de wereld, zo vindt hij.

Met twaalf goals en tien assists is Saka behoorlijk op dreef in de Premier League en ook bij Engeland onderscheidde zich met een prachtige treffer tegen Oekraïne. Adams schrijft in The Sun dat hij alleen Messi op dit moment hoger inschat dan de 21-jarige rechtsbuiten.

'Bukayo is in bloedvorm en de reden dat Arsenal bovenaan staat', aldus de voormalige verdediger van The Gunners. 'Erling Haaland maakt misschien honderden doelpunten voor Manchester City en Marcus Rashford heeft ook een fenomenaal seizoen voor United. Maar Bukayo is, met recht, de voetballer van het jaar omdat hij de beste speler van Engeland was op het WK en hij de beste speler is van het team dat met acht punten voorsprong bovenaan staat in de Premier League.'

Saka staat op het punt zijn aflopende contract bij Arsenal te verlengen. Dat doet de vleugelspeler tegen 'Mesut Özil-achtige' voorwaarden, zo melden diverse Engelse media.

2023-03-30T10:18:33Z dg43tfdfdgfd