'MEMPHIS VERLANGT 5 MILJOEN PER JAAR: GEïNTERESSEERD ROMA EN MILAN DEINZEN TERUG'

Diverse Italiaanse media melden dat Memphis Depay zijn salariseisen kenbaar heeft gemaakt aan zowel AC Milan als AS Roma. De twee Italiaanse clubs zijn geïnteresseerd in de transfervrije aanvaller van Oranje, maar vinden het geldbedrag dat Memphis verlangt te gortig.

Memphis, woensdagavond waarschijnlijk basisspeler tegen Engeland, is officieel transfervrij na zijn vertrek bij Atlético Madrid. Tuttosport en Calciomercato weten dat de entourage van de aanvaller aangeklopt heeft bij Roma en Milan. Zij hebben te horen gekregen dat de Nederlander vijf miljoen euro per seizoen wil verdienen. 

Dat salaris is zowel Roma als Milan voorlopig te gortig. De interesse in Memphis is nu dan ook op een lager pitje gezet. Wel is het mogelijk dat een van de twee clubs, of allebei, binnenkort voor hem terugkomt. Memphis zal dan wel concessies moeten doen, wil hij een transfer realiseren. 

Milan had zijn pijlen lange tijd gericht op Joshua Zirkzee. Hij lijkt echter te kiezen voor het Manchester United van Erik ten Hag. I Rossoneri zouden nu zijn doorgeschakeld naar Álvaro Morata. Roma hoopt op zijn beurt in zee te gaan met Alexander Sørloth, die uitkwam voor FC Groningen en vandaag de dag onder contract staat bij Villarreal.

MATCHDAY! Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine vanuit Dortmund:

2024-07-10T15:40:18Z dg43tfdfdgfd