MISKOOP VERTREKT BIJ AJAX: AMSTERDAMMERS ACCEPTEREN FORS VERLIES VAN 40 PROCENT

Jorge Sánchez staat voor een definitief vertrek bij Ajax. Transferspecialist Fabrizio Romano meldt zaterdag dat Cruz Azul uit Mexico dicht bij een akkoord met Ajax is over een transfer van de 26-jarige rechtsback.

Romano schrijft op X dat de deal ‘bijna rond’ is en Ajax een transfersom van ongeveer drie miljoen euro tegemoet kan zien voor Sánchez. Daarmee valt de transfersom die de Amsterdamse club ontvangt 40 procent lager uit dan de transfersom van vijf miljoen euro die twee jaar geleden aan Club América werd betaald voor de back.

Sánchez speelde in zijn debuutjaar slechts zeventien wedstrijden voor Ajax in de Eredivisie, waarna hij afgelopen zomer op huurbasis werd gestald bij FC Porto. Voor de Portugese grootmacht kwam hij op 13 april voor het laatst in actie en behoorde hij de laatste twee duels al niet meer tot de wedstrijdselectie. Zijn contract bij Ajax liep nog door tot de zomer van 2026.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant🔗 ‘Ajax toont interesse in oude bekende: hoofdscout Kelvin de Lang bekijkt transfervrije aanvaller’Ajax heeft interesse in de terugkeer van een Europa League-finalist van 2017 naar Amsterdam.

2024-05-04T18:01:37Z dg43tfdfdgfd