NAAR VERLUIDT: 'DEST STAAT OP DE RADAR BIJ MEERDERE CLUBS'

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 30 maart

'Dest staat op de radar bij meerdere clubs'

Sergiño Dest staat op de radar bij meerdere clubs, zo meldt Sport. Het Spaanse medium schrijft dat verschillende Spaanse clubs hopen op een huurdeal, maar ook Union Berlin, West Ham United en Crystal Palace hebben interesse in de oud-Ajacied. Hij speelt nu op huurbasis bij AC Milan, maar de Italianen gaan de optie tot koop niet lichten. Dest staat onder contract bij FC Barcelona, maar mag aankomende zomer vertrekken. Het is niet bekend welk bedrag de Spanjaarden willen ontvangen voor Dest. Hij heeft nog een contract tot medio 2025.

'Ibrahimovic kan overstap naar Berlusconi's Monza maken'

Zlatan Ibrahimovic kan de overstap van AC Milan naar Monza maken, zo schrijft Calciomercato. Silvio Berlusconi, eigenaar van laatstgenoemde club, ziet de superster graag komen en binnen afzienbare tijd lijkt de club via voorzitter Adriano Galliani spoedig toenadering te gaan zoeken. De oud-Ajacied - die tijdens de voorbije interlandperiode terugkeerde bij Zweden - is na dit seizoen transfervrij en zou openstaan voor aanbiedingen. Wel wil de 41-jarige goalgetter eerst luisteren naar de plannen van AC Milan met hem.

2023-03-30T12:15:05Z dg43tfdfdgfd