NIEUWE KLUS VOOR LUC NILIS BIJ CLUB THOMAS VAN BOMMEL

Luc Nilis verruilt Racing Genk voor Patro Eisden. De voormalige PSV-legende voegt zich daarmee bij de technische staf van de kampioen van het derde niveau in België .

'We zijn zeer verheugd dat Luc Nilis voor Patro Eisden kiest. De meerwaarde die Luc zal bieden zal enorm zijn', aldus trainer Stijn Stijnen. 'Het is een kunst om mensen te benutten op hun sterke punten. We hebben het voorrecht om iemand aan onze staf toe te voegen waarvan zijn sterkste kwaliteit het beste ooit was in de geschiedenis van het voetbal.'

De 56-jarige Nilis was na zijn spelersloopbaan eerder onder meer werkzaam als spitsentrainer bij PSV, als assistent-trainer bij VVV-Venlo en als assistent-bondscoach bij Jordanië.

Bij Patro Eisden is Stijnen, oud-doelman van Club Brugge en de Belgische nationale ploeg, al sinds 2018 de hoofdtrainer. Ruben van Bommel maakt deze zomer de overstap van MVV naar de club uit Maasmechelen. Met Henk Dijkhuizen (ex-Roda JC), Mark Hamm en Nathaniel Amoah zijn daar al drie Nederlanders actief.

2023-06-07T14:02:29Z dg43tfdfdgfd