'OPVALLEND NIEUWS UIT ROTTERDAM OVER VERMEENDE INTERESSE IN WELLENREUTHER'

Timon Wellenreuther heeft nog nooit iets vernomen van Olympique Marseille. Dat meldt 1908. De Duitse doelman van Feyenoord wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar de Franse grootmacht. 

Matteo Moretto meldde woensdagavond dat Olympique Marseille de mogelijkheden onderzoekt om Wellenteuther naar de Ligue 1 te halen. Volgens de transferspecialist zouden de eerste contacten al zijn gelegd om een mogelijke overgang te bespreken. Die contacten zijn volgens 1908 in ieder geval niet met Wellenreuther zelf gelegd. De sluitpost vernam tot op heden nog niets van de Franse grootmacht volgens het Rotterdamse medium.

Te Kloese maakte in gesprek met het Algemeen Dagblad al duidelijk dat hij niet staat te springen om de Duitse doelman te verkopen. "Timon heeft het uitstekend gedaan in de periode dat Justin geblesseerd was. Dan zouden we toch wel gek zijn om hem er níet bij te houden?", klonk het.

De sluitpost verlengde onlangs zijn contract tot medio 2027, wat zou betekenen dat Marseille een geldbedrag op tafel moet leggen om zijn contract bij Feyenoord af te kopen. De Rotterdammers ontvingen tot op heden ook nog geen bod vanuit Frankrijk volgens 1908.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!

2024-07-26T13:56:19Z dg43tfdfdgfd