PSV EN AJAX KOMEN MET DE SCHRIK VRIJ: NEC DEELT GOED NIEUWS

De blessure van Philippe Sandler lijkt mee te vallen. Tijdens het duel tegen AZ (0-3 verlies) viel de verdediger van NEC met een hamstringblessure uit, maar de transfertarget van PSV en Ajax komt mogelijk dit seizoen nog in actie.

Sandler mist de komende uitwedstrijd tegen Excelsior, maar is daarna mogelijk weer inzetbaar, meldt De Gelderlander. Een MRI-scan wees uit dat de schade in zijn bovenbeen meevalt.

Na Excelsior speelt NEC nog thuis tegen Feyenoord en op de laatste dag van de competite uit bij Almere City. De concurrent voor de vijfde plek, Ajax, is nog binnen handbereik, waardoor de inzetbaarheid van Sandler heel belangrijk kan blijken te zijn. Ajax staat momenteel twee punten voor op de Nijmegenaren.

Sandler wordt recentelijk veelvuldig genoemd als mogelijke versterking voor PSV en Ajax. De 27-jarige centrale verdediger, die eerder voor Feyenoord (slechts 2 wedstrijden) en PEC Zwolle uitkwam, is in Nijmegen een zeer belangrijke schakel geworden. Door zijn afwezigheid krijgt tegen Excelsior hoogstwaarschijnlijk Calvin Verdonk de kans.

2024-05-03T12:41:47Z dg43tfdfdgfd