'PSV-EXIT 'VRIJWEL ZEKER', ANDERE CLUBS DAN BVB ZULLEN 'HOGERE OGEN GOOIEN''

De kans dat Johan Bakayoko vertrekt bij PSV lijkt vrijwel zeker. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Clubs als Liverpool en Borussia Dortmund worden genoemd als mogelijke nieuwe bestemming.

Bakayoko kent met België geen goede start op het EK. De Rode Duivels verloren met 0-1 van Slowakije. De aanvaller begon in dat duel niet in de basis. Voor Bakayoko betekent het geen 'Gakpo-achtige' start in Duitsland. Toch lijkt de kans dat de dribbelaar deze zomer vertrekt bij PSV 'vrijwel zeker', meldt het doorgaans goed ingevoerde Eindhovens Dagblad.  

Volgens het Eindhovense medium praat het management van de Belgische rechtsbuiten met verschillende clubs. Liverpool en Borussia Dortmund werden genoemd in de media. De Duitse club betaalt over het algemeen geen enorm hoge transfersommen, waardoor het aannemelijker is dat andere clubs 'hogere ogen gaan gooien'. Bakayoko moet immers naar verluidt zo'n vijftig miljoen euro kosten. Aan dat bedrag kan FC Barcelona door de financiële problemen niet komen. De Catalanen werden in verband gebracht met Bakayoko, maar bronnen rondom de aanvaller melden dat er geen contact is geweest.

De focus van Bakayoko ligt voorlopig op het EK. PSV en zijn zakelijke omgeving verwacht dat een eventuele transfer pas in juli op gang zal komen.

Beluister hieronder de nieuwste Oranjekantine met Maurice Steijn over o.a. Weghorst, Sutalo en Brobbey:

2024-06-21T07:54:14Z dg43tfdfdgfd