REAL MADRID EN FRANKRIJK KRIJGEN SLECHT NIEUWS: ‘CHAMPIONS LEAGUE-FINALE EN EK OP DE TOCHT VOOR MIDDENVELDER’

Aurélien Tchouaméni lijkt een streep door de rest van het seizoen te kunnen zetten. De 24-jarige middenvelder heeft in de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München een voetblessure opgelopen die hem naar verluidt zo'n drie tot vier weken aan de kant zal houden.

Tchouaméni begon tegen Bayern München in de basis, maar moest na zeventig minuten het veld ruimen vanwege pijn aan zijn voet. Real Madrid bevestigt op zijn website dat er een stressblessure aan zijn linkervoet is vastgesteld. Deze blessure hield hem voor de winterstop ook al anderhalve maand aan de kant.

De Champions League-finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid wordt op 1 juni gespeeld en het is dan ook hoogst onzeker of Tchouaméni dit duel gaat halen. Het EK voetbal, dat op 14 juni van start gaat, wordt een race tegen de klok voor de Fransman. Voor bondscoach Didier Deschamps zou de blessure van de middenvelder wederom een forse tegenvaller zijn. De Franse keuzeheer moet op het EK ook al verdediger Lucas Hernández missen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Haaland slaat terug na vierklapper: ‘Die man kan me echt niets schelen’

Erling Haaland reageert op de kritiek die Roy Keane recent op hem had.

2024-05-09T16:09:13Z dg43tfdfdgfd