SCOUTS ARSENAL, CHELSEA EN TOTTENHAM AANWEZIG VOOR ééN SPELER BIJ AJAX - FEYENOORD

Scouts van Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur zaten zondag voor Santiago Giménez op de tribune tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, zo meldt 90min. De spits van Feyenoord liet zich gelden met twee doelpunten en een assist, voordat de wedstrijd werd gestaakt.

Tottenham heeft al langere tijd belangstelling voor Giménez: afgelopen zomer was hij naar verluidt in beeld om Harry Kane te vervangen, maar hij bleef Feyenoord trouw en verlengde zijn contract tot medio 2027.

Volgens 90min waren ook scouts van Benfica, Borussia Dortmund, Internazionale, Juventus, AC Milan en Napoli afgereisd naar Amsterdam om De Klassieker te zien. Het is niet gezegd dat zij voor Giménez kwamen; de namen van Calvin Stengs, Lutsharel Geertruida en Igor Paixão worden ook genoemd. Verder zouden officials van Newcastle United aanwezig zijn geweest om hun huurling Yankuba Minteh te volgen.

Giménez is het nieuwe seizoen begonnen zoals Feyenoord het vorige afsloot: met veel doelpunten. Met acht goals in zes wedstrijden is de 22-jarige aanvaller momenteel de topscorer van de Eredivisie.

2023-09-25T15:33:59Z dg43tfdfdgfd