SLECHT NIEUWS VOOR BOSZ: PSV ZIET TOPSCORER VOOR ONBEPAALDE TIJD GEBLESSEERD RAKEN

Hirving Lozano kampt met een blessure en is de komende periode uit de roulatie, zo meldt PSV. In een oefenwedstrijd met KRC Genk (1-1) is de Mexicaanse aanvaller uitgevallen met een spierblessure. Hoe lang de kwetsuur gaat duren moet nog blijken.

PSV speelde donderdag een oefenwedstrijd tegen het Belgische Genk. Achter gesloten deuren eindigde het in een gelijkspeld. Rick Karsdorp maakte zijn officieuse debuut voor de Eindhovenaren, maar toch stond het oefenduel ook in het teken van minder goed nieuws.

Zo begon Lozano in de basiself van Peter Bosz, maar hij moest de strijd al binnen het halfuur staken. Verder onderzoek en de voortgang van zijn herstel moeten uitwijzen hoe lang de Mexicaan aan de kant staat, meldt PSV.

Een grote aderlating voor Bosz, want de buitenspeler was dit seizoen op dreef in de Eredivisie. Hij maakte tot dusver al vier doelpunten in de vier gespeelde wedstrijden.

In januari vertrekt Lozano richting de Verenigde Staten om te gaan spelen voor San Diego, dat dit seizoen voor het eerst zijn opwachting maakt in de MLS. PSV ontvangt naar verluidt rond de vijftien miljoen euro voor de aanvaller.

2024-09-06T18:29:14Z dg43tfdfdgfd