SLOT OOGST LOF BIJ SPELERS: 'NOOIT ZO BLIJ GEWEEST MET DE SPEELSTIJL ALS NU'

Curtis Jones is lovend over Arne Slot. De middenvelder van Liverpool heeft sinds kort te maken met de trainer die overkwam van Feyenoord en meent dat de speelstijl hem als gegoten zit. Ook is hij te spreken over de wijze waarop Slot de trainingen leidt, zo geeft hij aan op de persconferentie op het trainingskamp van The Reds.

"Hij is geweldig, eigenlijk. Ik ben nog nooit zo blij met de speelstijl geweest als nu", vangt Jones aan. "Het past bij mij, en bij de andere jongens in het team. Hij heeft een duidelijk plan en is veel met iedereen bezig tijdens de trainingen. Hij coacht ons veel en let op de kleinste details."

"Hij weet ook dat het wat tijd zal vergen om de speelstijl in te slijpen, want het is een grote verandering", vervolgt de middenvelder, die veel vertrouwen heeft in het aankomende seizoen van Liverpool. "De kwaliteit is er en er komen nog veel spelers terug van interlandverplichtingen, dus het niveau zal alleen maar omhoog gaan."

Zelf wacht Slot nog op versterkingen voor zijn team, maar de oefenmeester blijft geduldig. "Eerst gaan we gewoon aan de slag met deze spelers, maar het nadeel is dat veel van onze spelers er nog helemaal niet zijn. Het voordeel daarvan is dat we nu tijd hebben om goed te kijken naar onze talenten, maar natuurlijk proberen Richard (Hughes, de technisch directeur van Liverpool, red.) en ik de selectie te versterken waar dat kan."

2024-07-25T19:08:08Z dg43tfdfdgfd