SNEIJDER TEMPERT VERWACHTINGEN PSV-UITBLINKER: 'VIND DAT WE HARD VAN STAPEL LOPEN'

Wesley Sneijder vindt dat de Nederlandse voetbalwereld iets té enthousiast is over Johan Bakayoko. De analist vindt de Belg zeker een goede voetballer, maar vindt de bedragen die nu voor hem genoemd worden ook wel erg hoog.

"Ik vind het een goede speler, maar ik vind ook dat we te hard van stapel lopen met deze jongen", vertelt Sneijder in Veronica Offside. "Hij is niet altijd constant geweest dit seizoen. Hij heeft ook een mindere periode gehad en dat is normaal op die leeftijd natuurlijk. Alleen moeten we er in Nederland wel vanaf dat iemand vijftig miljoen waard is, als hij net één seizoen goed gespeeld heeft. Die jongen is net Belgisch international."

Sneijder denkt dat Bakayoko nog wel beter kan worden in de toekomst. "Misschien speelt hij wel een fantastisch EK, dan kan je niet meer om zo iemand heen. Maar één seizoen… Als we maar blijven roepen dat hij zo veel waard is, die jongens kijken ook naar dit soort programma’s. Wij leggen ze ook wel een bepaalde druk op. Laat die gasten lekker voetballen. Als hij elke week zo’n bal binnen schiet, dan brengen we hem allemaal naar het vliegveld toch", doelt Sneijder op de goal van Bakayoko tegen sc Heerenveen.

2024-05-01T17:16:07Z dg43tfdfdgfd