STEVEN BERGWIJN ZORGT VOOR WOEDE BIJ PLOEGGENOOT: 'KAN HEM HET EK KOSTEN...'

Het Nederlands elftal verscheen daags na de doelpuntloze remise tegen Frankrijk op het trainingsveld. Waar de basisspelers langs het veld zaten op een hometrainer, werkten de reserves een normale training af. Steven Bergwijn zorgde bij die training voor boosheid bij een ploeggenoot tijdens een positiespel.

Noa Vahle praat de mannen van Vandaag Inside zaterdagavond bij over de verrichtingen van het Nederlands elftal, en laat daarbij een fragment zien uit de training. Volgens de presentatrice ging het er ‘best fanatiek aan toe’ bij de reserves van Oranje. “Zo ook Steven Bergwijn, die zich natuurlijk in de kijker probeert te spelen bij Ronald Koeman”, begint Vahle.

“Dat deed hij zaterdagmiddag alleen niet helemaal op de juiste manier. Hij ging namelijk vol door op de enkel van Micky van de Ven”, vervolgt Vahle. Op beelden is te zien dat Van de Ven niet gecharmeerd is van de actie van de Ajax-aanvaller. “Ik begrijp de reactie van Micky wel. Zo’n actie zal je maar het EK kosten. Steven Bergwijn heeft wel zijn excuses aangeboden”, sluit ze af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ideale Oranje zonder één speler met Ajax-dna: ‘Toen is het begonnen’

Nooit in de moderne geschiedenis van Oranje was Ajax zo extreem ondervertegenwoordigd als nu in Duitsland.

2024-06-22T22:08:18Z dg43tfdfdgfd