'TEN HAG GENIET VOLLEDIGE VERTROUWEN VAN KANDIDAAT-KOPERS MANCHESTER UNITED'

De overname van Manchester United, door welke partij dan ook, lijkt geen vervelende gevolgen te gaan hebben voor Erik ten Hag. Kandidaat-kopers Sir Jim Ratcliffe en Jassim bin Hamad Al Than zijn er naar verluidt allebei over eens dat de Nederlander de juiste man is voor de job op Old Trafford.

United is al jarenlang in handen van de familie Glazer, dat er nu echter voor openstaat om de club te verkopen. Ratcliffe, de rijkste man van Groot-Brittannië, en Al Than uit Qatar hebben daar de beste papieren voor. Zij brachten reeds een bod uit en zullen volgens de BBC snel een tweede bod uitbrengen.

De onderhandelingen zijn gaande en Ten Hag, die deze week al even kort kennismaakte met Ratcliffe, wacht op duidelijkheid. Voor zijn eigen toekomst lijkt het niet veel uit te maken wie er als winnaar uit de strijd komt: volgens de Daily Mirror staat zowel Ratcliffe als Al Than er volledig achter dat de Nederlandse manager een nieuw contract krijgt aangeboden.

Ten Hag is bezig aan zijn eerste seizoen bij United, dat momenteel derde staat in de Premier League. De manager won met zijn ploeg al de League Cup en is nog actief in de Europa League en de strijd om de FA Cup. In het toernooi om de Engelse beker speelt United zondag tegen Fulham.

2023-03-18T12:41:53Z dg43tfdfdgfd