UNIBOOST: ODD VAN 100.00 VOOR ZEGE VAN FEYENOORD IN DE KLASSIEKER!

ADVERTORIAL – Voor Feyenoord lonkt de kans om in het hol van de leeuw een erg grote stap richting de landstitel te zetten. Zie jij de koploper winnen van Ajax? Unibet pakt voor De Klassieker uit met een erg fraaie welkomstactie, met een odd van 100.00!

De actie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Unibet biedt nieuwe spelers de kans om een eigen favoriet te kiezen voor De Klassieker, waarna de odd voor een zege van dat team wordt verhoogd naar maar liefst 100.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer Ajax óf Feyenoord wint.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Ajax, of op Feyenoord wint. En vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet is 1 euro. Het gaat dus om wedden op een zege van Ajax óf wedden op een zege van Feyenoord.

Met een overwinning in de Johan Cruijff Arena kan Feyenoord in de titelstrijd een grote kloof slaan. Wint het team van Arne Slot van Ajax, dan hebben de Amsterdammers een achterstand van zes punten op de koploper. De druk op Feyenoord is in de voorbije weken opgevoerd door de achtervolgers, maar de Rotterdammers zijn daar uitstekend mee omgegaan. In de Eredivisie is vijf keer op rij gewonnen door Slot en co.

Feyenoord verloor dit seizoen sowieso pas één keer in de Eredivisie. Dat is alweer een halfjaar geleden, toen PSV in Eindhoven met 4-3 te sterk was. Sindsdien heeft geen team in Nederland de koploper ten val kunnen brengen. Zie jij Feyenoord zondagmiddag winnen in Amsterdam? Kies dan voor de odd van 100.00 voor een zege van de bezoekers!

Geniet met deze speciale welkomstactie van Unibet met extra spanning van De Klassieker. De actie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen

2023-03-17T15:11:17Z dg43tfdfdgfd