WIJNALDUM: ''IK WAS NIET BLIJ MET DE LOTING''

Georginio Wijnaldum keert met AS Roma voor even terug in De Kuip. De oud-Feyenoorder heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de loting van de kwartfinale van de Europa League toen AS Roma en Feyenoord aan elkaar werden gekoppeld.

''Nee, ik was niet blij met de loting'', vertelt Wijnaldum in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Of nou ja, het was een gevoel van ja en nee. Feyenoord is een club die ik normaal gesproken support. Nu moeten we dat team uitschakelen. Dat vind ik lastig. Dus nee, liever niet tegen Feyenoord. Aan de andere kant is het wel een mooie wedstrijd om te spelen natuurlijk.

''Ik heb eerder in het shirt van PSV tegen Feyenoord in de Kuip gespeeld. Toen waren de supporters van Feyenoord niet zo blij dat ik was weggegaan. Maar dat gevoel is nu wel overgewaaid, denk ik. Hoe de loting sportief is voor ons? Er zaten in de Europa League nog een paar heel pittige tegenstanders in die koker. En Feyenoord was er daar gewoon één van. Ik heb de Klassieker van zondag in delen gezien, want we moesten zelf spelen met AS Roma.''

2023-03-21T12:27:22Z dg43tfdfdgfd