ZIGGO SPORT GRIJPT IN TIJDENS NATIONALE DODENHERDENKING: GROTE GEVOLGEN VOOR KIJKERS

Ziggo Sport heeft de topper in de Spaanse competitie tussen Girona en Barcelona zaterdagavond onderbroken vanwege de Nationale Dodenherdenking op de Dam in Amsterdam. Daardoor misten kijkers van het duel twee doelpunten.

Ziggo Sport onderbrak de programmering op al zijn kanalen zaterdagavond omstreeks 19.55 uur en schakelde vervolgens met de Dam voor de Nationale Dodenherdenking. Op dat moment leidde Barcelona met 1-2 bij Girona, door doelpunten in de eerste helft van Andreas Christensen en Robet Lewandowski.

Toen Ziggo Sport enkele minuten na 20.00 uur weer terugkeerde bij Girona - Barcelona, stond er plots een 3-2 tussenstand op het scorebord. Girona had in een tijdsbestek van twee minuten namelijk tweemaal toegeslagen, via Portu en Miguel Gutiérrez, toevallig in de korte periode dat Ziggo Sport was weggeschakeld.

De beslissing van Ziggo Sport om de wedstrijd tussen Girona en Barcelona te onderbreken voor de Nationale Dodenherdenking leidt overigens tot gemengde reacties onder abonnees van de betaalzender. Sommige kijkers vinden het terecht dat de uitzending werd onderbroken, terwijl veel andere kijkers minder begripvol zijn.

onderbreekt topwedstrijd voor dodenherdenking

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant🔗 UEFA strooit na afloop extra zout in de wonden van FC BarcelonaHet werd voor FC Barcelona nog een stukje pijnlijker na de uitschakeling door Paris Saint-Germain in de Champions League.

2024-05-04T18:31:46Z dg43tfdfdgfd