‘GEEN GOUDEN MEDAILLE VOOR NEDERLAND OP OLYMPISCHE TIJDRIT’

Eens in de vier jaar krijgen wielrenners de kans om wel een heel bijzondere prijs aan hun palmares toe te voegen. Zaterdag staat zowel bij de mannen als de vrouwen de strijd om Olympisch tijdritgoud op het programma. Volgens Unibet maken gaan de gouden medailles naar Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Bij de dames geldt Chloé Dygert als topfavoriete. De 27-jarige Amerikaanse behaalde vorig jaar in Glasgow de wereldtitel tegen de klok, wat overigens haar laatste profzege tot dusver is. Daarom kan het geen kwaad om verder te kijken. Op de tweede plek staat Ellen van Dijk. De 37-jarige routinier is drievoudig wereldkampioene in de discipline, wat haar een grote kanshebster maakt voor Olympisch eremetaal. Bij een gouden medaille voor de Nederlandse krijg je bij Unibet 3,75 keer jouw inzet uitgekeerd.

Benieuwd wie er nog meer kans maken bij de dames? Check dan de pagina van Unibet

Na de dames komen ook de mannen in actie. Vele ogen zijn zaterdag gericht op Remco Evenepoel. Unibet heeft voor de Olympische tijdrit wel een hele speciale aanbieding. Wanneer De Aerokogel van Schepdaal in Parijs de snelste man tegen de klok blijkt, krijg je maar liefst 50 keer jouw inzet uitgekeerd.

De nummer drie van de voorbije Tour de France geldt zaterdag echter niet als topfavoriet voor Olympisch goud. Volgens Unibet heeft de Brit Joshua Tarling de meeste kans om te winnen. Bij zege van de Brit wordt iedere euro 1,8 keer uitgekeerd.

De Nederlandse hoop komt van Daan Hoole. Zelf zet hij in op top-12, maar wanneer hij bij de beste tien eindigt dan kan dat jou een mooi rendement opleveren. Unibet keert dan namelijk 3,5 keer jouw inzet uit. Het proberen waard!

Benieuwd wie er nog meer kans maken bij de heren? Check dan de pagina van Unibet

2024-07-26T15:38:28Z dg43tfdfdgfd