LOTTO DSTNY MET EWAN IN CLASSIC BRUGGE-DE PANNE, PLOEGLEIDER VERWACHT WAAIERSPEKTAKEL

Lotto Dstny heeft de selectie bekendgemaakt voor de Classic Brugge-De Panne. Met Caleb Ewan heeft het Belgische ProTeam woensdag een snelle man als speerpunt, maar de ploegleiding verwacht niet dat het een traditionele sprinterskoers wordt.

“De verwachte regen en harde wind zullen er zeker een zware editie van de Classic Brugge-De Panne van maken”, zegt Nikolas Maes, de ploegleider van dienst bij Lotto Dstny. “Ik verwacht een zwaar gevecht in de Moeren, maar eigenlijk moeten we altijd alert zijn, want het kan overal breken. Met topsprinter Caleb Ewan aan de start is ons eerste doel om hem zo goed mogelijk te ondersteunen richting de finale. Hoewel het twee totaal verschillende wedstrijden zijn, heeft Caleb in Milaan-San Remo laten zien goed in vorm te zijn.”

“Aangezien het waarschijnlijk een wedstrijd wordt die zich kenmerkt door waaiers, hebben we krachtpatsers opgesteld die zeker hun stempel op de wedstrijd kunnen drukken. We zijn heel gemotiveerd om onszelf te laten zien en een mooi prestatie neer te zetten in de Classic Brugge-De Panne.”

Ewan, afgelopen zaterdag zestiende in Milaan-San Remo, krijgt in de Classic Brugge-De Panne de steun van Cedric Beullens, Jasper De Buyst, Jarrad Drizners, Frederik Frison, Jacopo Guarnieri en Michael Schwarzmann.

Lees meer:
Voorbeschouwing Classic Brugge-De Panne 2023 – Bizar sterk sprintersveld

LOTTO DSTNY voor Classic Brugge-De Panne

  • Caleb EWAN
    DS
    Etappe
  • Jarrad DRIZNERS
    DS
    Etappe
  • Michael SCHWARZMANN
    DS
    Etappe
  • Frederik FRISON
    DS
    Etappe
  • Jasper DE BUYST
    DS
    Etappe
  • Jacopo GUARNIERI
    DS
    Etappe
  • Cedric BEULLENS
    DS
    Etappe

2023-03-21T08:32:47Z dg43tfdfdgfd