WIELRENNEN OP TV 2023 | HOUD DE JOGGINGBROEK MAAR AAN, ZONDAG KOERS OP TWEE FRONTEN!

Nu gaat het wielerseizoen dan toch echt beginnen. Het Openingsweekend is al achter de rug, de eerste grote rittenkoersen als Tirreno-Adriatico en Parijs-Nice zijn geweest, dus het is het tijd voor de grote klassiekers. Op zaterdag staat de extreem lange wedstrijd Milaan-Sanremo op het menu, de dag erna is er nog meer koers te bewonderen in Italië en Frankrijk. In de Leiderstrui vertelt je via welke kanalen je al het spektakel kan volgen!

TV en tijden Trofeo Alfredo Binda 2023 (zondag 19 maart)

Daags na Milaan-Sanremo is het weer koers in Italië. Dit keer niet voor de mannen, maar een schitterende koers bij de vrouwen. Bijna de gehele dag gaat het op en af, dé ingrediënten voor een spectaculaire koers. Ook het deelnemersveld mag er zijn: onder andere Marianna Vos, Elisa Balsamo, Shirin van Anrooij en Kristen Faulkner staan aan de start. Via Eurosport.nl/Discovery+/GCN+ is de koers live te volgen. Vanaf 14:30 zijn de eerste beelden beschikbaar.

TV en tijden Cholet-Pays de la Loire 2023 (zondag 19 maart)

De koersweek wordt afgesloten met een manche uit de Coupe de France. Op een heuvelachtig parcours kan het niet anders dat hier wordt aangevallen. En mooi voor de wielerliefhebber dat deze koersen gewoon live worden uitgezonden. Via Eurosport 1 kan de koers vanaf 15.00 uur worden gevolgd. Heb je even geen televisie bij de hand? Ook via Eurosport.nl/Discovery+/GCN+ is de koers vanaf dat tijdstip te volgen.

2023-03-19T11:29:16Z dg43tfdfdgfd