HORNER GEEFT DUIDELIJKHEID OVER TOEKOMST VERSTAPPEN NA ZOVEELSTE OPMERKING VAN WOLFF

Toto Wolff houdt de deur voor Max Verstappen nog graag open, al denkt Christian Horner dat de teambaas van Mercedes weinig kans maakt. Horner leek zich ook enigszins te storen aan de vragen die er over bleven komen.

“Er zijn nog geen beslissingen over de coureur [naast Russell] gemaakt. Ik heb gezegd dat we deze beslissing zo lang mogelijk willen uitstellen, want wie weet wat er kan gebeuren?”, liet Toto Wolff maar weer eens optekenen in een persmoment na de Grand Prix van Spanje. Wolff heeft de hoop op Verstappen nog niet opgegeven, al zei hij dat er geen gesprekken zijn geweest met Verstappen.

Wat heeft Horner te zeggen over Wolff?

GPblog wist eerder al te melden dat Verstappen in 2025 ‘gewoon’ bij Red Bull Racing wil blijven. Ondanks de onrust achter de schermen, heeft Red Bull nog altijd de beste papieren om Verstappen aan de wereldtitel te helpen in 2025. Ook Horner maakt zich geen zorgen over een mogelijke overstap van zijn coureur.

‘’Voor mij is het vrij duidelijk waar Max volgend jaar is, dat is hier (bij Red Bull Racing). Praat Toto hier nog steeds over?’’ Als mensen om hem heen bevestigen dat Wolff hiernaar was gevraagd, vroeg Horner: ‘’En wat zei hij?’’ Horner werd uitgelegd wat Wolff had gezegd, waarna Horner met een zucht besloot: ‘’Dus ze praten, maar ze praten niet? Nee, oké…..’’

Verstappen heeft nog een contract tot en met 2028 bij Red Bull Racing, al is het een publiek geheim dat Verstappen eerder onder dat contract uit zou kunnen door verschillende clausules. 2026 lijkt echter het beste moment voor een overstap, als de nieuwe reglementen ingaan en Mercedes mogelijk betere papieren heeft dan Red Bull Racing. Die keuze is echter nog niet gemaakt.

2024-06-23T19:52:04Z dg43tfdfdgfd