NORRIS DOET FRUSTRERENDE ONTDEKKING: 'VERSTAPPEN MAAKT GEEN FOUTEN...'

Max Verstappen heeft zijn hoofd koel gehouden vanaf de eerste positie. De Nederlander wist na start en de pitstops gaten te creëeren met Lando Norris, die voor de McLaren-coureur uiteindelijk onoverbrugbaar waren. De Brit is dan ook lovend over de drievoudig wereldkampioen.

Norris moest een groot gat richting Verstappen overbruggen om nog te kunnen strijden voor de overwinning. Na de eerste pitstops had de Brit betere banden, waardoor hij een stuk sneller was. Na de tweede pitstop was het gaat tussen de twee echter alweer groter. Hierdoor lag Verstappen te ver voor en was een tweede plek het maximale resultaat voor de McLaren-coureur.

Norris baalt van foutloze Verstappen

Norris vertelde na de race: “Max maakt eigenlijk geen fouten, dus ik denk dat zodra je één klein foutje maakt, dat zijn dan voorliggen. Ik kan het mis hebben, maar ik denk dat zij een iets snellere auto hadden gisteren en dat wij vandaag een snellere hadden.

De Brit vervolgt: “Elk circuit is een beetje anders. We hebben Red Bull een paar races geleden wat meer zien worstelen. Ik denk dat we nog steeds bewijzen dat we één van de meest consistente teams zijn op elk circuit waar we zijn geweest. Ik zei vorig weekend in Canada dat we de snelste waren en nu liggen we hier weer een beetje achter. Het gaat dus op en neer en ik denk dat we gewoon moeten blijven doen wat we doen, want dat is voorlopig goed genoeg. We proberen gewoon een paar van die kleine foutjes niet meer te maken.

2024-06-23T18:06:47Z dg43tfdfdgfd