AJAX MOET NAAST VAN DEN BOOMEN NOG EEN SPELER TOT HET EINDE VAN HET JAAR MISSEN

Remko Pasveer moet een knieblessure ondergaan, zo is te lezen op Ajax.nl. Komende vrijdag gaat de goalie onder het mes, waarna hij na de winterstop weer hoopt aan te sluiten. Naast Pasveer heeft ook Jong Ajax-speler Mateja Milovanovic een knieblessure. Hij onderging maandag al een succesvolle operatie.

Voor doelman Pasveer geldt dat het al enkele dagen bekend was dat hij problemen kende met zijn knie. John van 't Schip liet zich er onlangs nog over uit. 'Remko heeft een onderzoek gehad naar zijn knie. Dat is even afwachten. Blijkt het goed te gaan, dan hoeft hij niet geopereerd te worden. Is dat niet zo, dan moet hij misschien ook geopereerd worden', sprak de oefenmeester van Ajax.

Het werd voor de routinier dus het laatste geval. Het onderzoek naar zijn knie wees uit dat er een operatie nodig is. De blessure ontstond 'een tijdje geleden' tijdens een training. Komende vrijdag gaat Pasveer onder het mes, waarna zijn periode van revalidatie kan beginnen. Na de winterstop hoopt de Ajacied weer aan te kunnen sluiten bij de training van de hoofdmacht van Ajax.

Het nieuws zal hard aankomen bij Pasveer, want in juli liep hij ook al tegen een blessure aan. Toen brak de keeper twee middenhandsbeentjes in zijn linkerhand. De verwachting was dat hij toen minimaal twee maanden uit de roulatie zou zijn. Pasveer voldeed aan de verwachting en keerde na een kleine twee maanden terug in de wedstrijdselectie van Ajax.

Knieblessure Milovanovic

Naast de veertigjarige goalie heeft ook Jong Ajax-speler Milovanovic te maken met een knieblessure. Hij werd afgelopen maandag al succesvol geopereerd aan zijn linkerknie en lijkt dit kalenderjaar net als Pasveer niet meer in actie te komen. De negentienjarige verdediger van Jong Ajax wacht een periode van herstel en revalidatie, waarna ook hij normaal gesproken na de winterstop weer in actie kan komen.

© Ajax Showtime

2023-11-28T20:20:19Z dg43tfdfdgfd