AUASSAR 'STAPT UIT COMFORTZONE' EN VERLAAT SPARTA NA TOPSEIZOEN

Adil Auassar gaat Sparta verlaten na het topseizoen dat de club nu doormaakt. De 36-jarige verdediger is bezig aan zijn laatste weken als profvoetballer en gaat vanaf komende zomer zijn carrière buiten Rotterdam vervolgen.

"Ik heb ervoor gekozen om na die vijf jaar mezelf uit te dagen door uit mijn comfortzone te stappen en voor een uitdaging te kiezen in een andere omgeving. Ik ben Sparta dankbaar voor de afgelopen vijf jaar en wens de club ook na dit seizoen alle goeds toe!", aldus Auassar.

"Ik heb vijf bijzondere jaren gehad bij Sparta, die ga ik nooit vergeten. Het eerste jaar waarin we promoveerden naar de Eredivisie was natuurlijk heel speciaal, maar ook dat we daarna vier jaar Eredivisie hebben gespeeld en twee keer de play-offs voor Europees voetbal hebben behaald. We gaan ons met de hele club opmaken voor in ieder geval drie, maar hopelijk vijf wedstrijden waarin we tot het uiterste moeten gaan."

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Auassar aan de slag zou gaan in de jeugdopleiding van Sparta, dat met nog één wedstrijd te gaan op een knappe zesde plek staat.

2023-05-25T19:07:25Z dg43tfdfdgfd