ONDERTUSSEN IN DE SPORT | VERSTAPPEN VERSTOORT PRESENTATIE RICCIARDO

In deze rubriek houden wij je dagelijks op de hoogte van de leukste sportnieuwtjes wereldwijd. Deze onderwerpen komen net niet in aanmerking voor een volledig artikel, maar zijn wel de moeite waard om te vermelden. Bekijk je dit artikel via een andere website? Dan wordt de video waarschijnlijk niet weergegeven. Klik dan door naar de site van Sportbookies.

Verstappen verstoort presentatie Ricciardo

Bekerfinalist NEC feestelijk onthaald door eigen aanhang

NEC plaatste zich dinsdagavond voor de finale van de TOTO KNVB beker. Dat deden ze door met 1-2 te winnen op bezoek bij sc Cambuur. Dit leidde natuurlijk tot veel vreugde bij de meegereisde supporters. Zojuist zijn de Nijmegenaren aangekomen bij het eigen stadion en werden feestelijk onthaald door een grote groep supporters. Bekijk hieronder de beelden.

Documentaire over hoe Team Jumbo-Visma de 'treble' won verschijnt op deze datum

De documentaire gaat 'All-in: The Trilogy' heten. Hij zal vanaf 16 maart te bekijken zijn op Prime Video. Het zal gaan over de manier waarop Team Jumbo-Visma op fantastische wijze de Giro d'italia, Tour de France en Vuelta won. De Nederlandse formatie schreef geschiedenis door dat ook nog eens met drie verschillende renners te doen. Zo won Primoz Roglic de Giro, Jonas Vingegaard de Tour en Sepp Kuss de Vuelta. De documentaire wordt aangekondigd met een prachtige trailer.

Legendarische Sir Alex Ferguson wordt rijk van eigen paardenfokkerij

Sir Alex Ferguson is al lang niet meer de oefenmeester die Manchester United naar grote hoogten stuwt, maar dat wil niet zeggen dat hij op zijn oude dag stilzit. 'Een vriend raadde me ooit aan om een eigen paardenfokkerij te beginnen', sprak de Schotse voetbalveteraan nadat zijn paard een race in Saoedi-Arabië won. 'We kochten vervolgens een merrie, en het resultaat is te zien met dit paard'. Afgelopen najaar won het beest ook al eens, en dat was toen goed voor een slordige zes ton. Dit keer ging Ferguson met maar liefst 1,1 miljoen euro naar huis.

Beugelsdijk baart opzien met spijkerharde overtreding

Tom Beugelsdijk speelt tegenwoordig voor SVV Scheveningen, dat actief is in de Tweede Divisie. Afgelopen weekend stond de ploeg op eigen veld tegenover Jong Sparta Rotterdam. Naast het feit dat Scheveningen met 0-3 verloor, kwam Beugelsdijk ook op een andere manier negatief in het nieuws. Op beelden van Omroep West is te zien hoe de verdediger een snoeiharde overtreding begaat op een tegenstander. De desbetreffende speler schreeuwt het daarna uit van de pijn.

Verstappen gaat de strijd aan tijdens potje padel: 'Getting warmed up'

Binnen enkele dagen zal het nieuwe F1-seizoen eindelijk weer beginnen. Max Verstappen kon de verleiding echter niet weerstaan om nu al de strijd aan te gaan met zijn concurrenten. De Red Bull Racing-coureur besloot samen met enkele collega's een potje padel te spelen ter voorbereiding, en dat waren niet de minste namen. Lando Norris deelt enkele fanatieke plaatjes van de coureurs op zijn Instagram.

'Torino spioneert bij AS Roma'

Een opvallend incident op de trainingsvelden van AS Roma. De club die donderdag na penalty's afrekende met Feyenoord, moet maandagavond 'gewoon' weer aantreden tegen Torino, en kreeg in de voorbereiding op dat duel ongewenst bezoek; Corriere dello Sport beweert dat Michelle Orechhio, een staflid van de uitdager uit Turijn, door de beveiliging werd ontdekt en aantekeningen maakte.

Luchtalarm gaat twee keer af tijdens wedstrijd Shakhtar

Een wedstrijd spelen voor je club kan in Oekraïne zomaar afstevenen op een zaak van leven en dood. Tijdens de competitiewedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Oleksandria (0-0) ging deze maandag maar liefst twee keer het luchtalarm af. Op beelden van het clubkanaal is te zien dat de spelers van Shakhtar in een schuilkelder verblijven in afwachting van groen licht. Dat volgde in beide gevallen weer, maar doelpunten bleven verder uit. Shakhtar wordt sinds afgelopen najaar getraind, door Mario Pusic, de voormalige assistent van Arne Slot bij Feyenoord. In de Champions League stuntte hij met een winstpartij tegen FC Barcelona.

Sinner verovert ook bij vrouwen de harten

2024 is tot op heden het jaar van Jannik Sinner. De jonge Italiaan won de Australian Open en onlangs ook de ABN AMRO Open. En dat heeft indruk gemaakt op velen. Taylor Fritz, de huidige nummer tien van de wereld, wordt gevraagd wat hij van Sinner vindt. Ook zijn partner wordt die vraag gesteld en daar reageert de Amerikaan toch ietwat jaloers op lijkt het....

Van der Meijde toont zangkunsten

We zagen Andy van der Meijde vorig jaar al een clip opnemen met Wilfred Genee en Wesley Sneijder. Over de zangkunsten van de oud-voetballer valt een goede discussie te voeren. Wat ons betreft mag Andy het voorlopig houden bij het meezingen op feestjes, zoals in onderstaande video gebeurde.

Mikautadze laat kunsten zien bij Metz

Bij Ajax kwam Georges Mikautadze totaal niet uit de verf. En dus koos de Georgiër er voor om snel weer terug te keren naar zijn oude liefde Metz. Vrijdagavond liet de aanvaller in het thuisduel met Olympique Lyon zien dat hij wel degelijk een doelpunt kan maken.

2024-02-28T12:51:04Z dg43tfdfdgfd