ONDERTUSSEN IN F1 | VERSTAPPEN NEEMT PLAATS IN SIMULATOR, EN DAT LEVERT HILARISCHE TAFERELEN OP

Tussen al het belangrijke nieuws kun je best eens wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Verstappen neemt plaats in simulator, en dat levert hilarische taferelen op

De Formule 1 is weer helemaal terug en komend weekend staat de eerste Grand Prix op het programma. Die wordt verreden op het Bahrain International Circuit, zoals de afgelopen jaren ook het geval was. Max Verstappen won vorig seizoen voor het eerst in Bahrein en wil dat kunstje in 2024 graag nog eens overdoen. In aanloop naar de seizoensopener nam de drievoudig wereldkampioen plaats in de simulator, samen met Sebastian Job, voor een gedetailleerd en virtueel rondje rond het circuit. 'De data zeggen dat Max zijn rondje nog wat ruw is.'

Verstappen neemt het op tegen een drone

Max Verstappen heeft in de nieuwste uitdaging van Red Bull Racing een nieuwe concurrent: de snelste drone ter wereld. De drone was speciaal ontworpen om een Formule 1-auto bij te houden, maar gaat het Verstappen alsnog lukken om de drone te verslaan?

Verstappen heeft 'Maxplaining' niet van een vreemde

Max Verstappen staat bekend om zijn debriefs na elke sessie. Dan praat hij tegen de andere coureurs op het podium over bepaalde momenten in de race en daar horen ook enkele handgebaartjes bij. Dat heeft de Nederlander zeker niet van een vreemde. Ook Gianpiero Lambiase lijkt alles op eenzelfde soort manier uit te leggen.

Alonso scoort prachtpunt tijdens potje padel tegen Verstappen en Leclerc

Max Verstappen, Charles Leclerc, Fernando Alonso en Lando Norris waren in Bahrein op de padelbaan te vinden tussen de testdagen en de eerste Grand Prix in. Verstappen zat in het team met Leclerc en zijn namen het op tegen Alonso en Norris. De Spanjaard wist snel te reageren op een bal van Verstappen, waarna de bal over de Nederlander heen ging. De Red Bull Racing-rijder gaf al snel op, maar Leclerc zette alles op alles om de bal weer terug te slaan. Dat lukte niet, waardoor Alonso uit zijn dak kon gaan.

Verstappen speelt potje padel met enkele F1-coureurs: 'All Star session'

Over een paar dagen gaat het nieuwe F1-seizoen van start, maar Max Verstappen kon niet wachten om de strijd met zijn collega's aan te gaan en dus besloot de Red Bull Racing-coureur om ter voorbereiding alvast een potje padel te spelen. En de regerend wereldkampioen was in goed gezelschap.

Verstappen vergeet pasje en springt over hekjes om op het circuit te komen

Max Verstappen was tijdens de testdagen in Bahrein zijn pasje vergeten. Hierdoor gingen de hekken van het Bahrain International Circuit niet open voor de coureur van Red Bull Racing. Dat is geen probleem voor Verstappen, die soepel over het hekje heen wist te springen.

2024-02-28T12:30:15Z dg43tfdfdgfd