ONDERTUSSEN IN F1 | ZOU VERSTAPPEN OOK NA DE RACE NOG EEN SNELHEIDSDUIVEL OP DE WEG ZIJN?

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Zou Verstappen ook na de race nog een snelheidsduivel op de weg zijn?

Na afloop van de Grand Prix van Spanje stapte Martin Garrix met zijn goede vriend en tevens racewinnaar Max Verstappen in de auto om een ritje te maken. Waar de Nederlander in Barcelona nog de snelste rondetijd op zijn naam kon zetten, waarbij hij snelheden van boven de driehonderd kilometer per uur kan aantikken, zorgt Verstappen ervoor dat hij op de snelweg zich netjes aan het snelheidslimiet houdt. Hij blijft namelijk keurig tussen de tachtig en negentig kilometer per uur rijden.

Russell checkt tijdens bandentest toch even of het regent: 'Nee, gewoon zweet'

George Russell rijdt op dinsdag ook op het Circuit de Barcelona-Catalunya. De coureur van Mercedes werkt de bandentest af en in de paddock blikt hij toch even op een speciale manier terug op zondag. Russell voelt namelijk even of het regent, maar het blijkt weer gewoon zweet te zijn.

Verstappen laat race-ingenieur weer zuchten: 'Kan je nu binnen de lijnen blijven'

Max Verstappen wist weer het bloed een beetje onder de nagels van zijn race-ingenieur, Gianpiero Lambiase, vandaan te halen. De coureur van Red Bull Racing wilde per se de snelste raceronde rijden, terwijl er wel een straf boven zijn hoofd hing. Lambiase wilde dan ook niet dat Verstappen ervoor ging zitten, maar dat deed hij uiteraard wel.

De la Rosa met 'Jos the Boss': 'Één van de beste teamgenoten ooit!'

Pedro de la Rosa kwam Jos Verstappen tegen in de paddock tijdens het raceweekend in Spanje en moest even met zijn oud-teamgenoot op de foto. In het jaar 2000 waren de twee heren teamgenoten bij Arrows. De la Rosa heeft nog steeds veel respect voor de Nederlander. 'Één van de beste teamgenoten die ik ooit heb gehad. Heel veel respect. Jos the boss', schreef de Spanjaard op zijn Twitter-pagina.

Nederlands duo Verstappen en Garrix verlaten lachend de paddock

Goede vriend en DJ Martin Garrix was Max Verstappen weer aan het supporten in Barcelona en na afloop verlieten ze samen de paddock. Het leverde een leuk kiekje op van de twee Nederlanders. Garrix was ook al te gast in Miami, en heeft de race in Spaanse stad niet overgeslagen.

Stevig contactmoment tussen Leclerc en Norris in F1-paddock

De paddock in Monaco staat erom bekend dat deze krap is, maar dat geldt niet voor de paddock in Barcelona. Lando Norris had dan ook voldoende ruimte om Charles Leclerc te ontwijken, maar toch besloot de McLaren-coureur een ouderwetse tik op het kruis van de Monegask te geven. Beiden konden er overigens wel om lachten, net zoals de presentatrice.

Horner ontwijkt met fenomenale sprint Red Bull-douche

Christian Horner wordt dit jaar vijftig, maar hij heeft in Barcelona laten zien dat hij nog heel fit is. De teambaas van Red Bull Racing vierde een nieuwe overwinning van Max Verstappen en traditioneel hoort daar een Red Bull-douche bij. Deze wist de Brit met een ongelooflijke sprint, na een prima startsnelheid, te vermijden.

2023-06-06T14:52:57Z dg43tfdfdgfd